Ședința din 19 iunie 2014

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.1

Aprobarea rectificarii bugetului general al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2014, pe capitole, subcapitole, titluri, articole si alineate.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.2

Aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei unui imobil, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Bistritei nr. 21.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Modificarea Hotararii nr. 517/2013 (aprobarea solicitarii de trecere a unei parti din imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Donath nr. 65-103, din proprietatea Statului Roman si administrarea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare Cluj-Napoca, in proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, in administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.4

Aprobarea listei de prioritati pentru anul 2014, in vederea repartizarii, prin inchiriere, a locuintelor de serviciu din fondul aprobat prin Hotararea nr. 580/2013.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Aprobarea listei de repartizare, prin inchiriere, a locuintelor de serviciu, persoanelor inscrise in lista de prioritati pentru anul 2014.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Prelungirea termenului de locatiune a unor contracte de inchiriere, avand ca obiect spatiile de locuit situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Platanilor.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Repozitionarea si modificarea limitelor imobilului-teren in suprafata de 80 mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, Calea Manastur nr. 9, inscris in C.F. nr. 261278 Cluj-Napoca (provenita din conversia de pe hartie a C.F. nr. 178802 Cluj-Napoca), cu nr. cadastral 7210.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.10

Alipirea si insusirea documentatiei topo-cadastrale de alipire a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, Calea Manastur nr. 9 si 9A.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala, str. Voievod Gelu nr. 8; beneficiara: Varadi Kinga Andreea.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala P+E, str. Tractoristilor nr. 19; beneficiara: Suciu Lucretia.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Aprobarea P.U.D. Centru de Educatie si Cultura a Copiilor – Calea Floresti nr. 83A; beneficiara: Fundatia Centrul de Educatie si Cultura a Copiilor „Sfantul Ioan Botezatorul”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.15

Aprobarea P.U.D. extindere, etajare si mansardare imobil de locuit parter, str. Salcamului nr. 15; beneficiare: Turos Melinda si Marchis Dana Mihaela.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Aprobarea P.U.D. construire cladire cu laborator de tehnica dentara si doua locuinte S+P+2E, str. Frunzisului nr. 9-11; beneficiar: Jamgossian Daniel Gabris.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Aprobarea P.U.D. ansamblu de birouri si servicii S+P+5E+2R+Et si locuinte colective S+P+10E+Et, str. Henri Barbusse nr. 44-46; beneficiara: S.C. FELINVEST S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Aprobarea P.U.Z. – str. Kós Károly (nord) pentru parcelare si construire locuinte individuale si colective; beneficiari: Hoda Ioan, Balea Nicolae, Oltean Nicolae-Vasile, Oltean Valeria, Oltean Gabriela-Florina, Oltean Dorinel, Salomie Bianca Andreea si Salomie Radu-Florin.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Aprobarea P.U.Z. – Calea Turzii nr. 247 si a P.U.D. – parcelare si construire ansamblu de imobile cu functiune mixta; beneficiara: Neag Nicoleta.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Aprobarea P.U.Z. – str. Nicolae Draganu – str. Fadrusz Janos – str. Vasile Conta – str. Dimitrie Paciurea; beneficiare: S.C. SAF ADRIA IMPEX S.R.L. si S.C. TERASTAR S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare Aleea Peana si alei adiacente, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.22

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Modernizare strada Bistritei, in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.23

Unele masuri referitoare la organizarea si functionarea Cantinei de ajutor social si pensiune, aflata in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.24

Modificarea Hotararii nr. 81/2012 (aprobarea programului de transport si a traseelor pentru cele doua microbuze special adaptate pentru transportul persoanelor cu handicap).

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?


Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?