Ședința din 6 noiembrie 2012

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.1

Aprobarea incheierii unui contract de uzufruct, in vederea punerii in valoare, in interes public, a unei portiuni din platoul cunoscut sub denumirea de „zona Cetatuia”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.2

Aprobarea aderarii Municipiului Cluj-Napoca la Asociatia Cluj I.T., aprobarea actului constitutiv si a statutului asociatiei.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Lucrari tehnico-edilitare aferente salii de sport, executata de Compania Nationala de Investitii, la Liceul cu Program Sportiv, str. Taberei nr. 3-Arinilor nr. 9”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.4

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Extinderea si reabilitarea sistemului de iluminat public, in municipiul Cluj-Napoca – in cartiere, alei, locuri de joaca, parcari.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Darea in folosinta gratuita, Asociatiei „Hans Spalinger”, Filiala Cluj-Napoca, a unor spatii situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Albac nr. 21.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Modificarea Hotararii nr. 303/2012 (insusirea documentatiei pentru dezlipirea si inscrierea in cartea funciara a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, Parcul Feroviarilor f.n. si aprobarea modificarii Hotararii nr. 192/2002 [atribuirea unui teren]).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Aprobarea numarului de burse si a cuantumului unei burse, pentru elevii din invatamantul preuniversitar de stat, aferente semestrului I al anului scolar 2012-2013.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Consolidarea zidurilor de sprijin de pe str. Dragalina nr. 116 si 102, din municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.9

Aprobarea P.U.Z. – str. Ernest Hemingway, pentru construire locuinte unifamiliale; beneficiari: Hadarau Grigore Dan si asociatii.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.10

Aprobarea P.U.Z. – extindere P.U.Z. platforma Tehnofrig (str. Fabricii de Chibrituri); beneficiara: S.C. GAR Properties S.R.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.11

Aprobarea P.U.D. supraetajare imobil de locuinte colective, la regim de inaltime final D+P+2E+2Er, str. Rasaritului nr. 101; beneficiar: Duca Traian.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Aprobarea P.U.D. construire locuinta P+2E, Aleea Cisnadie nr. 4; beneficiar: Dragos Ovidiu.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Aprobarea P.U.D. construire doua locuinte cuplate cu trei unitati locative, P+M, str. Dinicu Golescu nr. 7-9; beneficiar: Ile Nicusor.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Aprobarea P.U.D. casa de vacanta, str. Prof. Nicolae Margineanu nr. 54A; beneficiar: Zegrean Daniel Septimiu.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.15

Aprobarea P.U.D. locuinta unifamiliala D+P+E, str. Colonia Faget nr. 13G; beneficiar: Iovanas Horatiu.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Aprobarea P.U.D. construire locuinta familiala S+P+E+etaj retras, str. Bumbesti nr. 7A; beneficiari: Anca Horatiu Marius si Anca Adina.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a cimitirelor administrate de catre Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Modificarea Anexei Hotararii nr. 450/2011, astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 207/2012 (aprobarea structurii scolare de pe raza municipiului Cluj-Napoca a unitatilor de invatamant preuniversitar, pentru anul scolar 2012-2013).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Aprobarea retelei scolare de pe raza municipiului Cluj-Napoca a unitatilor de invatamant particular preuniversitar (cu structurile aferente), pentru anul scolar 2012-2013.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Unele masuri referitoare la organizarea si functionarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Modul de indeplinire a hotararilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, adoptate in perioada 19 ianuarie-22 iunie 2012.

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?


Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?