Ședința din 12 septembrie 2013

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.1

Procedura acordarii diplomei „Seniorul cetatii” si a premiului de 2.500 lei, de la bugetul local, cu ocazia celebrarii Zilei internationale a varstnicului, unui barbat si unei femei, desemnati ca cele mai varstnice persoane, in anul respectiv, in municipiul Cluj-Napoca.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.2

Aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. I. C. Bratianu nr. 26.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.3

Aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Campeni nr. 1.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.4

Aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei unui teren situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Mogosoaia nr. 6.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.5

Darea in administrare a unei parti din imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Septimiu Albini nr. 91-93, corp A, Gradinitei „Lumea Copiilor”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.6

Insusirea documentatiei cadastrale de alipire a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Curcubeului nr. 3,5,7 si str. Sighisoarei nr. 22.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.7

Aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei unui imobil-constructie situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Rovine nr. 3, in vederea demolarii acestuia.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.8

Revocarea pozitiei 1 din Anexa la Hotararea nr. 389/2013 (aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.9

Modificarea Hotararii nr. 366/2012 (aprobarea formularelor de inscriere pe lista de prioritati la locuinte, in regim de inchiriere, construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte, documentele justificative pentru intocmirea dosarelor, stabilirea datei si a locului de depunere a dosarelor, precum si modul de comunicare a acestor informatii catre solicitanti).

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.10

Aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.11

Atribuirea in folosinta gratuita Parohiei Ortodoxe „Sfintii Ioachim si Ana”, a imobilului-teren in suprafata de 774 mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Campul Painii f.n., identificat cu nr. topo 16092/1, in vederea construirii unui lacas de cult.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.12

Vanzarea terenului cu destinatia de curte, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Somesului nr. 20.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.13

Insusirea documentatiei topo cadastrale de dezlipire si inscrierea in cartea funciara a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Episcop Nicolae Ivan f.n..

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.14

Aprobare P.U.D. construire imobil de locuinte colective S+P+2E, str. Panait Istrati nr. 7A; beneficiar: Bukos Gheorghe P.F.A.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.15

Aprobare P.U.D. locuinta unifamiliala D+P+E si garaj parter, str. Voievodul Gelu nr. 18; beneficiar: Lazar Cosmin.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.16

Aprobare P.U.D. Biserica Parohiala „Sfantul Gheorghe”, Aleea Slanic nr. 2; beneficiara: Parohia Romana Unita cu Roma Greco-Catolica „Sfantul Gheorghe”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.17

Aprobare P.U.D. construire imobil pentru sediu firma P+E+R, str. Septimiu Albini nr. 115; beneficiari: Godorogea Diana si Godorogea Daniel.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.18

Aprobare P.U.Z. str. Eta Boeriu – pentru construire locuinte; beneficiari: Renner Zsuzsana, Giurgiu Octavian Nicolae si Fagadar Nicolae.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.19

Aprobare P.U.D. locuinta unifamiliala, str. Macesului nr. 51; beneficiar: Elec Florin.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.20

Aprobare P.U.D. construire imobil mixt: spatii comerciale S+P+2E+4 etaje retrase, str. Calea Turzii nr. 187; beneficiari: Neag Nicoleta si Neag Eugenia.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.21

Aprobare P.U.D. construire cabana P+E, str. Nicolae Margineanu nr. 31C; beneficiari: Nicoara Cosmin Vasile si Nicoara Melinda.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.22

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare strada Castanilor si alei adiacente in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.23

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare alei adiacente la strada Gheorghe Dima nr. 1-13 in municipiul Cluj-Napoca”.

Proiect de hotărâre

Proiect de hotărâre nr.24

Aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare alei adiacente la strada Gheorghe Dima nr. 25-41, in municipiul Cluj-Napoca”.

Ați găsit informațiile căutate?

Ce anume nu ați găsit?

Cum luăm legătura cu dvs. ?


Cum am putea îmbunătăți pagina sau site-ul?