Sedinte » 72 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 18.08.2018Curs valutar : € = 4.6569 , $ = 4.0889


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 19 06 2014

inapoi

Printeaza

1.  Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului general al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2014, pe capitole, subcapitole, titluri, articole si alineate.

2.      Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei unui imobil, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Bistritei nr. 21.

3.      Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 517/2013 (aprobarea solicitarii de trecere a unei parti din imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Donath nr. 65-103, din proprietatea Statului Roman si administrarea Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotopice si Moleculare Cluj-Napoca, in proprietatea Municipiului Cluj-Napoca, in administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca).

4.      Proiect de hotarare privind aprobarea listei de prioritati pentru anul 2014, in vederea repartizarii, prin inchiriere, a locuintelor de serviciu din fondul aprobat prin Hotararea nr. 580/2013.

5.      Proiect de hotarare privind aprobarea listei de repartizare, prin inchiriere, a locuintelor de serviciu, persoanelor inscrise in lista de prioritati pentru anul 2014.

6.      Proiect de hotarare privind aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

7.      Proiect de hotarare privind prelungirea termenului de locatiune a unor contracte de inchiriere, avand ca obiect spatiile de locuit situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Platanilor.

8.      Proiect de hotarare privind repozitionarea si modificarea limitelor imobilului-teren in suprafata de 80 mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, Calea Manastur nr. 9, inscris in C.F. nr. 261278 Cluj-Napoca (provenita din conversia de pe hartie a C.F. nr. 178802 Cluj-Napoca), cu nr. cadastral 7210.  ANEXA

9.      Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 177/2002 (concesionarea unui teren). ANEXA

10. Proiect de hotarare privind alipirea si insusirea documentatiei topo-cadastrale de alipire a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, Calea Manastur nr. 9 si 9A.

11. Proiect de hotarare privind atribuirea de denumiri pentru doua alei din municipiul Cluj-Napoca.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala, str. Voievod Gelu nr. 8; beneficiara: Varadi Kinga Andreea.

13. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala P+E, str. Tractoristilor nr. 19; beneficiara: Suciu Lucretia.

14. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. Centru de Educatie si Cultura a Copiilor – Calea Floresti nr. 83A; beneficiara: Fundatia Centrul de Educatie si Cultura a Copiilor „Sfantul Ioan Botezatorul”.

15. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. extindere, etajare si mansardare imobil de locuit parter, str. Salcamului nr. 15; beneficiare: Turos Melinda si Marchis Dana Mihaela.

16. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire cladire cu laborator de tehnica dentara si doua locuinte S+P+2E, str. Frunzisului nr. 9-11; beneficiar: Jamgossian Daniel Gabris.

17. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. ansamblu de birouri si servicii S+P+5E+2R+Et si locuinte colective S+P+10E+Et, str. Henri Barbusse nr. 44-46; beneficiara: S.C. FELINVEST S.R.L.

18. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – str. Kós Károly (nord) pentru parcelare si construire locuinte individuale si colective; beneficiari: Hoda Ioan, Balea Nicolae, Oltean Nicolae-Vasile, Oltean Valeria, Oltean Gabriela-Florina, Oltean Dorinel, Salomie Bianca Andreea si Salomie Radu-Florin.

19. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – Calea Turzii nr. 247 si a P.U.D. – parcelare si construire ansamblu de imobile cu functiune mixta; beneficiara: Neag Nicoleta.

20. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – str. Nicolae Draganu – str. Fadrusz Janos – str. Vasile Conta – str. Dimitrie Paciurea; beneficiare: S.C. SAF ADRIA IMPEX S.R.L. si  S.C. TERASTAR S.R.L.

21. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare Aleea Peana si alei adiacente, in municipiul Cluj-Napoca”.

22. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Modernizare strada Bistritei, in municipiul Cluj-Napoca”.

23. Proiect de hotarare privind unele masuri referitoare la organizarea si functionarea Cantinei de ajutor social si pensiune, aflata in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

24. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 81/2012 (aprobarea programului de transport si a traseelor pentru cele doua microbuze special adaptate pentru transportul persoanelor cu handicap).

25. Proiect de hotarare privind plata sumei de 11.740,37 lei, reprezentand despagubiri, a sumei de 785,94 lei, reprezentand rata inflatiei, a sumei de 1.101,74, reprezentand dobanda legala si a sumei de 1.232,12 lei, reprezentand taxa judiciara de timbru, catre S.C. DAL CONSTRUCT S.R.L.   

26. Proiect de hotarare privind plata sumei de 6.060 lei, reprezentand onorarii experti si a sumei de 1.435 EUR, echivalent in lei, calculata la data platii, reprezentand onorariu avocat, catre Bonis Gyorgy si Bonis Endre.

27. Diverse.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca