Sedinte » 63 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 18.08.2018Curs valutar : € = 4.6569 , $ = 4.0889


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 10 10 2013

inapoi

Printeaza

 

1. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului general al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2013, pe capitole, subcapitole, titluri, articole si alineate.

2. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 733.869,20 lei de la bugetul local pe anul 2013 pentru efectuarea de reparatii si achizitionarea de aparatura medicala la unele spitale clujene si pentru plata unor arierate ale Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal pe anul 2012, cu sprijinul Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca.

3. Proiect de hotarare privind mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a Actionarilor S.C. TETAROM S.A., din data de 14.10.2013.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea noilor denumiri propuse pentru cresele din cadrul Centrului Bugetar de Administrare Crese.

5. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezmembrare si apartamentare pentru imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Dorobantilor nr. 1.    ANEXA

6. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezlipire si inscriere in cartea funciara a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Avram Iancu nr. 61 si atribuire in proprietate, conform Sentintei civile nr. 8375/2012.

7. Proiect de hotarare privind rectificarea suprafetei, dezmembrarea, concesionarea, prin incredintare directa si insusirea documentatiei tehnice pentru rectificare suprafata, dezmembrare si inscriere teren concesionat, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Fierului nr. 31, in suprafata de 28 mp.  ANEXA

8. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 268/2013 (insusirea documentatiei topo-cadastrale de dezlipire si inscriere a unui drept de trecere asupra unui teren situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Dambovitei).

9. Proiect de hotarare privind modificarea Anexei la Hotararea nr. 308/2013 (repartizarea locuintelor sociale, prin inchiriere, persoanelor aflate in lista finala de prioritati, aprobata prin Hotararea nr. 215/2013).

10. Proiect de hotarare privind darea in folosinta gratuita, Directiei de Asistenta Sociala si Medicala, a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Horea nr. 57, ap. 10.   ANEXA

11. Proiect de hotarare privind  darea in administrare Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice a Judetului Cluj, a unor spatii situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Dorobantilor nr. 1.

12. Proiect de hotarare privind prelungirea termenului de locatiune/asociere a unor contracte avand ca obiect spatii cu alta destinatie decat cea de locuinta.  

13. Proiect de hotarare privind acordul asocierii titularului Contractului de inchiriere nr. 2041/2000, Fundatia „Sigismund Toduta”, cu Academia de Muzica „Gheorghe Dima”, in vederea organizarii unor proiecte ale Scolii Doctorale din cadrul Academiei de Muzica „Gheorghe Dima”, in spatiul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Sigismund Toduta nr. 13, ap. 3.

14. Proiect de hotarare privind incheierea contractului de vanzare-cumparare, avand ca obiect spatiul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Iuliu Maniu nr. 8, ap. 6, cu doamna Chisu Aurelia.

15. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. construire complex de agrement in baza sportiva „Cartodrom”, str. Alexandru Vaida Voievod; beneficiar: Municipiul Cluj-Napoca.

16. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. locuinta unifamiliala, D+P+M, str. Eugen Ionesco nr. 48; beneficiar: Muresan Mircea.

17. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. amenajare parcari aferente mansardarii blocului, str. Anina nr. 11, bl. AA7; beneficiara: Asociatia de proprietari Anina nr. 11, bl. AA7.

18. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. locuinta unifamiliala Sp+P+E, str. Veseliei nr. 74; beneficiar: Balea Dorel.

19. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. construire locuinta unifamiliala, D+P+E, str. Borhanciului (zona str. Theodor Pallady); beneficiar: Rad Viorel Ioan.

20. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. construire parking suprateran, str. Pastorului nr. 67-69; beneficiar: Municipiul Cluj-Napoca.

21. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Arany Janos, in municipiul Cluj-Napoca”.

22. Proiect de hotarare privind  aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Cismigiu, in municipiul Cluj-Napoca”.

23. Proiect de hotarare privind  aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Nuferilor, in municipiul Cluj-Napoca”.  

24. Proiect de hotarare privind  aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. George Stephenson si alee adiacenta strazii Oasului in municipiul Cluj-Napoca”.

25. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Construire Cresa Oz, str. Episcop Nicolae Ivan fn.”.

26. Proiect de hotarare privind mandatarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara „Asociatia Metropolitana de Transport Public Cluj” pentru indeplinirea unor atributii, drepturi si obligatii ale U.A.T. Municipiul Cluj-Napoca cu privire la serviciul de transport public local de persoane, prin curse regulate si curse regulate speciale.  

27. Proiect de hotarare privind modificarea Anexei la Hotararea nr. 85/2012 (aprobarea documentatiei tehnico-economice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara, modernizare cai de acces spre centrul istoric”).

28. Proiect de hotarare privind modificarea art. 2 al Hotararii nr. 86/2012 (aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul „Refacerea infrastructurii Orasului Comoara, modernizare cai de acces spre centrul istoric”).

29. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din Municipiul Cluj-Napoca, Grup VIII”.

30. Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul „Cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din Municipiul Cluj-Napoca, Grup VIII”.

31. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Faget, din Municipiul Cluj-Napoca”.

32. Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiectul „Modernizare strada Faget din municipiul Cluj-Napoca”.

33. Proiect de hotarare privind modificarea Anexei la Hotararea nr. 313/2009, astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 388/2009 (aprobarea documentatiei tehnico-economice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizarea si echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului clinic municipal Cluj-Napoca, in vederea imbunatatirii calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala”).

34. Proiect de hotarare privind modificarea art. 2 al Hotararii nr. 314/2009, astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 389/2009 (modernizarea si echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului clinic municipal Cluj-Napoca, in vederea imbunatatirii calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala).

35. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Primariei municipiului Cluj-Napoca.

36. Proiect de hotarare privind aprobarea liniilor prioritare de subventionare de la bugetul local in anul 2014 pentru asociatiile si fundatiile romane cu personalitate juridica care infiinteaza si administreaza unitati de asistenta sociala, precum si categoriile de cheltuieli pentru care asociatiile si fundatiile pot solicita subventii de la bugetul local, in baza prevederilor Legii nr. 34/1998.   

37. Proiect de hotarare privind modificarea Anexei la Hotararea nr. 433/2010, astfel cum a fost modificata prin Hotararile nr. 491/2010, 285/2011 si 328/2012 (aprobarea contractarii si garantarii unei finantari rambursabile interne in valoare de 300.000.000 lei pe termen lung, pentru asigurarea surselor de finantare pentru programul de realizare a investitiilor in municipiul Cluj-Napoca).   

38. Proiect de hotarare privind majorarea alocatiei zilnice de hrana pentru copiii beneficiari ai Centrului de zi „Tara Minunilor”, de la 6,00 lei la 9,00 lei/zi/persoana, inclusiv TVA.

39. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 15.000 lei de la bugetul pe anul 2013 al  Directiei de Asistenta Sociala si Medicala organizata ca serviciu public in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, pentru a organiza sarbatorirea Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati.  

40. Proiect de hotarare privind aprobarea numarului de burse si a cuantumului unei burse pentru elevii din invatamantul preuniversitar de stat aferente semestrului I al anului scolar 2013-2014.  

41. Proiect de hotarare privind modificarea Anexei la Hotararea nr. 254/2013 (alocarea sumei de 2.700.000 lei de la bugetul local pe anul 2013 pentru efectuarea de reparatii, constructii, achizitionarea de aparatura medicala la spitalele clujene si pentru servicii de medicina dentara ale Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca).

42. Informare privind notificarea S.C. FRIZERIA 3+3 S.R.L. de achitare a sumei de 482.579 lei.

43. Diverse.

 

 


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca