Sedinte » 62 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 14.08.2018Program special de funcționare Anunt in vederea obtinerii avizului de mediu pentru planul Elaborare PUZ si PUD conform Legii 350/2001, actualizata pentru Parking Azuga, propus a fi amplasat in Municipiul Cluj-Napoca, strada Azuga fn, judetul Cluj Curs valutar : € = 4.6607 , $ = 4.0937


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 12 09 2013

inapoi

Printeaza


1. Proiect de hotarare privind procedura acordarii diplomei „Seniorul cetatii” si a premiului de 2.500 lei, de la bugetul local, cu ocazia celebrarii Zilei internationale a varstnicului, unui barbat si unei femei, desemnati ca cele mai varstnice persoane, in anul respectiv, in municipiul Cluj-Napoca. 

2.Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. I. C. Bratianu nr. 26.

3. Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Campeni nr. 1.

4. Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei unui teren situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Mogosoaia nr. 6.

5. Proiect de hotarare privind darea in administrare a unei parti din imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Septimiu Albini nr. 91-93, corp A, Gradinitei „Lumea Copiilor”.

6. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei cadastrale de alipire a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Curcubeului nr. 3,5,7 si str. Sighisoarei nr. 22.

7. Proiect de hotarare privind aprobarea propunerii de schimbare a destinatiei unui imobil-constructie situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Rovine nr. 3, in vederea demolarii acestuia.

8. Proiect de hotarare privind revocarea pozitiei 1 din Anexa la Hotararea nr. 389/2013 (aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.).

9. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 366/2012 (aprobarea formularelor de inscriere pe lista de prioritati la locuinte, in regim de inchiriere, construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte, documentele justificative pentru intocmirea dosarelor, stabilirea datei si a locului de depunere a dosarelor, precum si modul de comunicare a acestor informatii catre solicitanti).

10. Proiect de hotarare privind aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

11. Proiect de hotarare privind atribuirea in folosinta gratuita Parohiei Ortodoxe „Sfintii Ioachim si Ana”, a imobilului-teren in suprafata de 774 mp., situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Campul Painii f.n., identificat cu nr. topo 16092/1, in vederea construirii unui lacas de cult.

12. Proiect de hotarare privind vanzarea terenului cu destinatia de curte, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Somesului nr. 20.

13. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei topo cadastrale de dezlipire si inscrierea in cartea funciara a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Episcop Nicolae Ivan f.n..

14. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. construire imobil de locuinte colective S+P+2E, str. Panait Istrati nr. 7A; beneficiar: Bukos Gheorghe P.F.A.

15. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. locuinta unifamiliala D+P+E si garaj parter, str. Voievodul Gelu nr. 18; beneficiar: Lazar Cosmin.

16. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. Biserica Parohiala „Sfantul Gheorghe”, Aleea Slanic nr. 2; beneficiara: Parohia Romana Unita cu Roma Greco-Catolica „Sfantul Gheorghe”.

17. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. construire imobil pentru sediu firma P+E+R, str. Septimiu Albini nr. 115; beneficiari: Godorogea Diana si Godorogea Daniel.

18. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.Z. str. Eta Boeriu – pentru construire locuinte; beneficiari: Renner Zsuzsana, Giurgiu Octavian Nicolae si Fagadar Nicolae.

19. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. locuinta unifamiliala, str. Macesului nr. 51; beneficiar: Elec Florin.

20. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. construire imobil mixt: spatii comerciale S+P+2E+4 etaje retrase, str. Calea Turzii nr. 187; beneficiari: Neag Nicoleta si Neag Eugenia.

21. Proiect de hotarare privind aprobare P.U.D. construire cabana P+E, str. Nicolae Margineanu nr. 31C; beneficiari: Nicoara Cosmin Vasile si Nicoara Melinda.

22. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare strada Castanilor si alei adiacente in municipiul Cluj-Napoca”.

23. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare alei adiacente la strada Gheorghe Dima nr. 1-13 in municipiul Cluj-Napoca”.

24. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare alei adiacente la strada Gheorghe Dima nr. 25-41, in municipiul Cluj-Napoca”.

25. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare strada Romul Ladea, in municipiul Cluj-Napoca”.

26. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare strada Donath (tronson intre str. Taietura Turcului si intersectia de la Casa Radio), in municipiul Cluj-Napoca”.

27. Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii Protocolului de colaborare intre Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizarte Cluj-Napoca, Facultatea de Chimie si Inginerie Chimica din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” Cluj-Napoca si Municipiul Cluj-Napoca.

28. Proiect de hotarare privind infiintarea „Centrului de gazduire temporara”, in structura Directiei de Asistenta Sociala si Medicala, organizata ca serviciu public, in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

29. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 134/2013 (alocarea sumei de 1.300.000 lei de la bugetul pe anul 2013 al Directiei de Asistenta Sociala si Medicala, in vederea achizitionarii de produse alimentare si acordarea acestora unor categorii de persoane defavorizate), astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 292/2013.

30. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 119.000 lei de la bugetul pe anul 2013 al Directiei de Asistenta Sociala si Medicala, organizata ca serviciu public, in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca pentru a organiza sarbatorirea Zilei Internationale a Varstnicului.

31. Proiect de hotarare privind insusirea protocolului de colaborare privind participarea la targul EXPO REAL MUNCHEN si alocarea sumei de 41.528 lei, din bugetul local pe anul 2013, pentru participarea municipalitatii clujene la targul EXPO REAL MUNCHEN, in orasul Munchen, Germania, in perioada 7-9 octombrie 2013.

32. Proiect de hotarare privind plata sumei de 200 lei reprezentand cheltuieli de judecata si 15.216 lei debit, catre ASOCIATIA DE PROPRIETARI GRIGORE ALEXANDRESCU nr. 7.

33. Proiect de hotarare privind plata sumei de 21.176,45 lei reprezentand despagubiri si dobanda legala, respectiv cheltuieli de judecata in cuantum de 6.994,40 lei, catre S.C. OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP S.A.

34. Proiect de hotarare privind acordarea „diplomei de aur” si a premiului in suma neta de 1000 de lei, din bugetul local pe anul 2013, pentru fiecare dintre cele 43 cupluri clujene  care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta, conform Hotararii nr. 131/2013.

35. Proiect de hotarare privind acordarea diplomei „Seniorul cetatii” si a doua premii in suma neta de 2.500 lei, din bugetul local pe anul 2013, domnului Moldovan Ioan si doamnei Todor Eszter, cei mai varstnici locuitori ai municipiului Cluj-Napoca, la data de 01.09.2013.

36. Informare privind plangerea prealabila formulata de catre doamna Adriana Miron.

37. Diverse.

 


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca