Sedinte » 53 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 14.08.2018Program special de funcționare Anunt in vederea obtinerii avizului de mediu pentru planul Elaborare PUZ si PUD conform Legii 350/2001, actualizata pentru Parking Azuga, propus a fi amplasat in Municipiul Cluj-Napoca, strada Azuga fn, judetul Cluj Curs valutar : € = 4.6607 , $ = 4.0937


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 21 02 2013

inapoi

Printeaza

 

 
 
 
 
1.      Proiect de hotarare privind aprobarea listei solicitantilor, rezultata in urma departajarii, conform Criteriilor-cadru, care au acces la locuintele pentru tineri, destinate inchirierii, in vederea repartizarii locuintelor disponibile construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte.
 
2.      Proiect de hotarare privind prelungirea termenului de locatiune a unor contracte avand ca obiect spatii cu alta destinatie decat cea de locuinta.
 
3.      Proiect de hotarare privind procedurile de evaluare a persoanelor juridice constituite in temeiul Ordonantei nr. 26/2000, actualizata in vederea inscrierii pe lista de prioritati pentru atribuirea unui spatiu pentru sediu.
 
4.      Proiect de hotarare privind atribuirea in regim de inchiriere a spatiului cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul. Eroilor nr. 2, ap. 3, in favoarea domnului parlamentar Adrian Gurzau.
 
5.      Proiect de hotarare privind prelungirea termenului de comodat al Contractului nr. 2595/2005, incheiat cu Inspectoratul de Politia Judetean Cluj, avand ca obiect spatiului cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Observator  nr. 1, Bl. OS1.
 
6.      Proiect de hotarare privind vanzarea terenului cu destinatia de curte, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Calimanesti nr. 2.
 
7.      Proiect de hotarare privind vanzarea terenului concesionat, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Dimitrie Cantemir nr. 13.
 
8.      Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 162/2012 (acceptarea ofertei de donatie a unui teren aflat in proprietatea S.C. PVN Romania S.R.L).
 
9.      Proiect de hotarare privind insusuirea documentatiei tehnice de dezlipire a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Iasomiei nr. 7.   Anexa
 
10. Proiect de hotarare privind includerea in domeniul public al municipiului Cluj-Napoca si darea in folosinta gratuita, Directiei de Asistenta Sociala si Medicala, a unor imobile situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Pata Rat.
 
11. Proiect de hotarare privind aprobarea solicitarii de trecere a Corpului III de constructie, situat in str. Pasteur nr. 23 (fosta str. Pasteur nr. 55-61), in care isi desfasoara activitatea Cresa nr. 6, aflata in subordinea Centrului Bugetar de Administrare Crese, din domeniul public al Judetului Cluj, in domeniul public al municipiului Cluj-Napoca si administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
 
12. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 312/2009 ( transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Dambovitei nr. 47, inscris in CF nr. 157033, cu nr. Cadastral 7033, aferent apartamentelor nr. 1 si nr. 2).
 
13. Proiect de hotarare privind transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului, aferent cotelor-parti detinute din spatiile comerciale nr. 33, 34 si 35, situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Louis Pasteur nr. 76, Bl. III-1.
 
14. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 133/2005 (insusirea inventarului bunurilor din domeniul public al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata si completata prin Hotararea nr. 532/2009.
 
15. Proiect de hotarare privind includerea in domeniul public al municipiului Cluj-Napoca si darea in administrare, Serviciului Public de interes local pentru administrarea parcarilor, a unui numar de 32 locuri de parcare.
 
16. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei topo-cadastrale de dezlipire, alipire si inscriere in cartea funciara a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Baciului nr. 18.
 
17. Proiect de hotarare privind completarea Hotararii nr. 77/2011 (asocierea Municipiului Cluj-Napoca cu Asociatia „Victoria Film” in vederea asigurarii activitatii de difuzare de film cinematografic in cinematograful Victoria). Partea II
 
18. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea art. 13 din Anexa la Hotararea nr. 26/2010 ( aprobarea Regulamentului de administrare a parcarilor publice cu plata orara, aprobate de Comisia Municipala de Sistematizare a Circulatiei din municipiul Cluj-Napoca), modificata si completata prin Hotararea nr. 328/2010 si Hotararea nr. 228/2011.

19. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., construire imobil mixt, D+P+2E, str. Campului nr. 245; beneficiar: Rusanescu Cristian Ionel.
 
20. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., locuinta unifamiliala, str. Romul Ladea nr. 124; beneficiar: Salejan Cornel.
 
21. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., extindere si etajare locuinta, str. Fabricii nr. 114; beneficiar: Beres Vasile.
 
22. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., construire locuinta unifamiliala D+P+E, str. Freziei nr. 16-18; beneficiar: Zakarias Matyas.
 
23. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. si a P.U.D. str. Cernauti – zona Manastur sud, pentru construire; beneficiara: S.C. Imotrust S.R.L.
 
24. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., ansamblu de cladiri pentru birouri (comert si servicii), cu regim de inaltime D+P+4E la D+P+10E+R si amenajari exterioare, str. Al. Vaida Voievod nr. 53-55; beneficiar: S.C. Iulius Mall Cluj S.R.L.
 
25. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., construire locuinta unifamiliala D+P+E, str. Vantului nr. 26; beneficiar: Puta Sabin.
 
26. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., construire imobil cu functiunii mixte: comert, servicii si locuire D+P+3E+R, str. Marin Sorescu nr. 4; beneficiari: Buiga Adrian si Szabo Anna si Kilin Mihai. 
 
27. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 294/2012 (acordarea unui mandat general Primarului municipiului Cluj-Napoca in vederea reprezentarii Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in fata instantelor judecatoresti).
 
28. Proiect de hotarare privind plata sumei de 5.580,35 lei, reprezentand contravaloare peneni verzi, a sumei de 2.935 lei, reprezentand cheltuieli de judecata, a sumei de 12,03 lei, reprezentand taxa de timbru si a sumei de 1640,50 lei, reprezentand cheltuieli de executare, catre Stancu Tudorel.
 
29. Proiect de hotarare privind plata sumei de 10.080 lei, reprezentand cheltuieli de judecata si a sumei de 1855 lei, reprezentand cheltuieli de executare, catre Lengauer Ana.
 
30. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare Aleea Clabucet, in municipiul Cluj-Napoca”.
 
31. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Dorului, in municipiul Cluj-Napoca”.

32. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. In jurul lacului, in municipiul Cluj-Napoca”.

33. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Livezeni, in municipiul Cluj-Napoca”.

34. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Mesterul Manole, in municipiul Cluj-Napoca”.

35. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Burebista, in municipiul Cluj-Napoca”.

36. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Andrei Muresanu, in municipiul Cluj-Napoca”.

37. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Atelierului, in municipiul Cluj-Napoca”.

38. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Locomotivei, in municipiul Cluj-Napoca”.

39. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Bega, in municipiul Cluj-Napoca”.

40. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Orastiei, in municipiul Cluj-Napoca”.
 
41. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Macesului, in municipiul Cluj-Napoca”.

42. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Putna, in municipiul Cluj-Napoca”.

43. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Munteniei, in municipiul Cluj-Napoca”.

44. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Timisoarei, in municipiul Cluj-Napoca”.

45. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Academician David Prodan, in municipiul Cluj-Napoca”.
 
46. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Trandafirilor, in municipiul Cluj-Napoca”.

47. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Strungarilor, in municipiul Cluj-Napoca”.
 
48. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Harghita, in municipiul Cluj-Napoca”.

49. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Metalului, in municipiul Cluj-Napoca”.

50. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Jiului, in municipiul Cluj-Napoca”.

51. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatie de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Fundatura, in municipiul Cluj-Napoca”.

52. Proiect de hotarare privind suportarea din bugetul local al sumei de 770.104 lei, reprezentand contributia asociatilor de proprietari la lucrarile executate in cadrul Programului national multianual privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, cu recuperarea acestor sume de la asociatiile de propriatari.
 
53. Proiect de hotarare privind aprobarea unor masuri de functionare a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Eco-Metropolitan Cluj pentru anul 2013.
 
54. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a cimitirelor administrate de catre Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca.
 
55. Informare privind solicitarea preluarii de catre municipalitate a terenurilor folosite ca drumuri de acces, care deservesc zona Manastur Sud, aflate in proprietatea S.C. Manastur Holding S.R.L.

56. Informare privind activitarea asistentilor personali desfasurata in semestru al II -lea al anului 2012.

57. Informare privind stadiul litigiilor in care Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca este parte.

58. Diverse.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca