Sedinte » 47 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 23.06.2018Curs valutar : € = 4.6686 , $ = 4.0026


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 27 09 2012

inapoi

Printeaza

 

 
 
1.                                    Proiect de hotarare privind incetarea de drept a mandatului de consilier local al domnului Mircea Jorj, din partea U.S.L.si validarea mandatului consilierului supleant Dan Ioan Morar, din partea U.S.L.
 
2.                                    Proiect de hotarare privind acordarea Diplomei si Medaliei Pro Urbis, de excelenta, pentru rezultate exceptionale in domeniul medicinei, domnilor prof. dr. Massimo Rossi, prof. dr. Raimund Margreiter si prof. dr. Guido Gabriël Persijn.
 
3.                                    Proiect de hotarare privind acordarea unei „diplome de aur” si a cate unui premiu in suma neta de 1.000 lei, din bugetul local pe anul 2012, celor 106 cupluri clujene care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta, conform Hotararii nr. 59/2012.
 
4.                                    Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. mansardare imobil parter pentru locuinta si amenajare spatiu de servicii la parter, str. Paris nr. 55; beneficiar: Horvat Zoltan.
 
5.                                    Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire cladire de birouri cu parter comercial P+3E, str. Constantin Brancusi nr. 176; beneficiara: Neag Gabriela.
 
6.                                    Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire doua locuinte unifamiliale D+P+E+M, str. Moricz Zsigmond nr. 20A; beneficiari: Adace Dan Stefan, Adace Gabriela, Andreica Maria si Andreica Emil.

7.                                    Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – Valea Garbaului; beneficiar: Municipiul Cluj-Napoca.    ANEXA
 
8.                                    Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire camin studentesc si apart-hotel, D+P+2E-10E, str. Plopilor.
 
9.                                    Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. casa unifamiliala D+P+E, str. Salviei nr. 23; beneficiar: Zaporojan Ruslan.
 
10.                                Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. extindere si recompartimentare imobil de servicii medicale, Piata 1 Mai nr. 3; beneficiara: S.C. Medisprof S.R.L.
 
11.                                Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 271/2012 (organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca).
 
12.                                Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Razboieni, in municipiul Cluj-Napoca”.
 
13.                                Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Marasesti, in municipiul Cluj-Napoca”. 

14.                                Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Calatis, in municipiul Cluj-Napoca”.
 
 15.    Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetului general la data de 30.06.2012.
 
16.                                Proiect de hotarare privind plata sumei de 18.540 lei, din care 15.298 lei reprezentand cheltuieli de judecata si 3.242 lei reprezentand cheltuieli de executare, catre Butnariu Tudor Razvan.
 
17.                                Proiect de hotarare privind mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor si a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor la Fotbal Club Universitatea Cluj, din data de 04.10.2012, ora 12 si, respectiv, ora 13.
 
18.                                Proiect de hotarare privind aprobarea criteriilor de punctare (criterii de eligibilitate si de selectie) pentru solutionarea cererilor de locuinte sociale si repartizarea acestora in regim de inchiriere, a formularelor de inscriere pe lista de prioritati la locuinte sociale, documentele justificative pentru intocmirea dosarelor, stabilirea datei si locului de depunere a dosarelor, precum si modul de comunicare a acestor informatii catre solicitanti.
 
19.                                Proiect de hotarare privind aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.
 
20.                                Proiect de hotarare privind acordul asocierii titularilor Contractului de inchiriere nr. 1874/1999, Matis Delia si Matis Horatiu, cu alta persoana juridica, in vederea desfasurarii de activitati economice in spatiul situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul Eroilor nr. 35, ap. 2.
 
21.                                Proiect de hotarare privind aprobarea formularelor de inscriere pe lista de prioritati la locuinte, in regim de inchiriere, construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte, documentele justificative pentru intocmnirea dosarelor, stabilirea datei si a locului de depunere a dosarelor, precum si modul de comunicare a acestor informatii catre solicitanti.
 
22.                                Proiect de hotarare privind acordul incheierii unui contract de inchiriere intre Universitatea de Arta si Design Cluj si o persoana juridica, avand ca obiect suprafata de 1 mp. din spatiul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Observatorului nr. 3, bl. OS3, ap. 88, ce face obiectul Contractului de comodat nr. 2285/1999, in vederea amplasarii unui automat de bauturi calde.
 
23.                                Proiect de hotarare privind acordul incheierii unui contract de inchiriere intre Asociatia Victoria Film si S.C. Orange Romania S.A., avand ca obiect suprafata de 2,5 mp. din spatiul situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul Eroilor nr. 51, ce face obiectul Contractului de asociere nr. 78130/2011, in vederea amplasarii unei statii fixe de telefonie mobila si completarea Hotararii nr. 77/2011, respectiv a Contractului de asociere nr. 78130/2011, anexa la Hotararea nr. 77/2011.
 
24.                                Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezmembrare a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 106, in suprafata de 2760 mp.  ANEXA
 
25.                                Proiect de hotarare privind modificarea Anexei la Hotararea nr. 174/2012 (aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Lucrari de reparatii si amenajari interioare in Casa de Cultura a Studentilor”).
 
26.                                Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Imprejmuire imobil, str. Bobalna”.
 
27.                                Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii listei obiectivelor de investitii finantate din taxa speciala de apa in anul 2012 (anexa la Hotararea nr. 172/2012).
 
28.                                Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de inscriere in cartea funciara a unei pivnite in suprafata de 17,28 mp., din imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Gheorghe Sincai nr. 11.
 
29.                                Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 274/2012 (desemnarea reprezentantilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in Comisia pentru vanzarea spatiilor comerciale sau de prestari servicii, conform Legii nr. 550/2002).
 
30.                                Proiect de hotarare privind prelungirea termenului de solicitare a emiterii autorizatiei de constructie si de incepere a executarii lucrarilor autorizate ale constructiei.
 
31.                                Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezlipire a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Prof. Gheorghe Marinescu nr. 34.  ANEXA
 
32.                                Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 133/2005 (insusirea inventarului bunurilor din domeniul public al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata si completata prin Hotararea nr. 532/2009.   ANEXA
 
33.                                Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei cadastrale de actualizare date si alipire apartamente nr. 3 si nr. 4, din imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, Calea Floresti nr. 62.
 
34.                                Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice pentru inscrierea in cartea funciara a unui teren situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Al. Vaida Voevod f.n.  ANEXA
 
35.                                Proiect de hotarare privind aprobarea procedurii avand ca obiect achizitia unui imobil, in vederea implementarii proiectului POSDRU/96/6.2/S/63444– „Impreuna pentru un inceput sigur!”.       
 
36.                                Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 145.000 lei de la bugetul pe anul 2012 al Directiei de Asistenta Sociala si Medicala organizata ca serviciu public in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, pentru a organiza sarbatorirea Zilei Internationale a Varstnicului.
 
37.                                Informare privind plangerea prealabila prin care se solicita modificarea P.U.Z. si P.U.D. Gheorgheni est.
 
38.                                Diverse.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca