Sedinte » 46 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 18.08.2018Curs valutar : € = 4.6569 , $ = 4.0889


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 30 08 2012

inapoi

Printeaza

 

1. Proiect de hotarare privind conferirea titlului de „Cetatean de onoare post-mortem al municipiului Cluj-Napoca” domnului Grigore Eugen Pop.

 

2. Proiect de hotarare privind acordarea Diplomei si Medaliei „Pro urbis” pentru excelenta in sport sportivilor clujeni, legitimati la cluburile din municipiu, din alte localitati din tara, precum si antrenorilor clujeni.

 

3. Proiect de hotarare privind acordarea unui mandat general Primarului municipiului Cluj-Napoca in vederea reprezentarii Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in fata instantelor judecatoresti.

 

4. Proiect de hotarare privind dezmembrarea, concesionarea prin incredintare directa si insusirea documentatiei topografice, a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Visinilor nr. 1, in suprafata de 45 m.p., in vederea extinderii si etajarii garajului.  ANEXA

 

5. Proiect de hotarare privind dezmembrarea, concesionarea prin incredintare directa si insusirea documentatiei cadastrale pentru dezmembrare, a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Ana Ipatescu nr. 8, in suprafata de 28 m.p., in vederea extinderii si mansardarii locuintei.  ANEXA

 

6. Proiect de hotarare privind includerea doamnei dr. Teocan Ramona Antonela in Contractul de inchiriere nr. 1770/07.10.1999, avand ca obiect spatiul cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Izlazului nr. 18, in locul doamnei dr. Vekov Z. Ildiko.

 

7. Proiect de hotarare privind includerea domnului Bors Grigore-Andrei, urmas de erou-martir, in Contractul de inchiriere nr. 2288/2001, avand ca obiect spatiul cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Napoca nr. 27 ap.6.

 

8. Proiect de hotarare privind prelungirea termenului de comodat al Contractului nr. 2645/2009, incheiat cu Fundatia Prison Fellowship Romania, avand ca obiect suprafata de 76 m.p. din spatiul cu alta destinatie decat cea de locuinta, situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 3 ap. 3.

 

9. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei cadastrale pentru dezlipirea terenului in suprafata de 17.153 m.p., situat in municipiul Cluj-Napoca, zona Lomb si atribuirea, in folosinta gratuita, a suprafetei de 300 m.p.  ANEXA

 

10. Proiect de hotarare privind insusirea raportului de evaluare a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Nicolae Pascaly nr. 9 ap. 8 si aprobarea sistarii, cu sulta, a starii de indiviziune asupra imobilului.

 

11. Proiect de hotarare privind insusirea raportului de evaluare a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Marasesti nr. 42-44, corp II, ap. 10, 25 si 27, si aprobarea sistarii, fara sulta, a starii de indiviziune asupra acestor imobile.

 

12. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 287/2012 (insusirea documentatiei cadastrale de iesire din indiviziune, dezlipire si partaj voluntar pod, pentru imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. St. O. Iosif nr. 1-3).

 

13. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei pentru dezlipirea si inscrierea in cartea funciara a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, Parcul Feroviarilor f.n. si aprobarea modificarii Hotararii nr. 192/2002 (atribuirea unui teren).

 

14. Proiect de hotarare privind aprobarea listei de repartizare, in vederea atribuirii, pentru locuintele destinate inchirierii, construite din fonduri A.N.L.

 

15. Proiect de hotarare privind prelungirea termenului de locatiune a contractelor avand ca obiect locuinte construite de catre A.N.L., situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Mehedinti nr. 41 si recalcularea chiriei pentru titularii contractelor de inchiriere care au implinit varsta de 35 de ani.

 

16. Proiect de hotarare privind completarea Hotararii nr. 275/2012 (constituirea comisiei mixte de repartizare a locuintelor fond de stat).

 

17. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire doua locuinte unifamiliale cuplate S+P+M, str. Fagului nr. 87; beneficiara: S.C. Tex Poggiana Com Impex S.R.L.

 

18. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. terminal de ciment si statie de incarcare, B-dul Muncii nr. 18;  beneficiara: S.C. Lafarge Ciment Romania S.A.   ANEXA

 

19. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire cladire de birouri si depozit, Calea Someseni nr. 4A; beneficiara: S.C. Lomilux S.R.L.

 

20. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala D+P+M, str. Turnu Rosu nr. 13-15; beneficiar: Hristu Andrei Teja.

 

21. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. extindere si mansardare imobil de locuit si construire garaj auto, str. Dimitrie Bolintineanu nr. 32; beneficiara: S.C. Lomilux S.R.L.

 

22. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire ansamblu cu functiuni mixte si locuinte, Calea Dorobantilor nr. 33-35-37; beneficiara: S.C. Drusal S.A.  ANEXA

 

23. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala D+P+E, str. Voronet nr. 8; beneficiar: Bandura Nicolae.

 

24. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. locuinta unifamiliala tip vila P+M, Colonia Faget nr. 21G; beneficiara: Madas Ioana Codruta.

 

25. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. str. Spicului-str. Viile Dambul Rotund.  

 

26. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. imobil de locuinte colective cu sase apartamente, P+E+M, str. Fagului nr. 36A;beneficiar: Farcas Ionel.

 

27. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire casa unifamiliala, D+P+M, str. Alexandru Macedonski nr. 28;beneficiar: Istoan Ioan.

 

28. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. - strada Romul Ladea sud si P.U.D. pentru construire;beneficiari: Zagoni Margareta, Cistian Ioan si asociatii.

 

29. Proiect de hotarare privind completarea art. 1 din Hotararea nr. 290/2012 (desemnarea reprezentantilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in Consiliul de Administratie la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca).

 

30. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare Aleea Brates, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

31. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare Str. Tarnavelor, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

32. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare Str. Iuliu Hatieganu, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

33. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare Str. Baba Novac, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

34. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii: „Modernizare Aleea Tazlau, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

35. Proiect de hotarare privind modificare Hotararii nr. 463/2010 (aprobarea documentatiei tehnico-economice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizarea tramei stradale de acces in zona industriala”, din Cluj-Napoca, judetul Cluj).

 

36. Proiect de hotarare privind modificare Hotararii nr. 464/2010 (aprobarea proiectului si a cheltuielior legate de proiectul „Modernizarea tramei stradale de acces in zona industriala”, din Cluj-Napoca, judetul Cluj).

 

37. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 184/2012 (aprobarea Protocolului de Asociere privind Studiul de Fezabilitate/Proiectul Tehnic, realizate pentru obiectivul de investitii „Parking Hasdeu”).

 

38. Proiect de hotarare privind modificarea Anexei Hotararii nr. 433/2010 (aprobarea contractarii si garantarii unei finantari rambursabile interne in valoare de 300.000.000 lei), astfel cum a fost modificata prin Hotararea nr. 285/2011.

 

39. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor municipiului Cluj-Napoca in Adunarea Generala a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Cluj.

 

40. Proiect de hotarare privind reglementarea unor masuri in vederea crearii cadrului organizatoric de functionare a Asociatie de Dezvoltare Intercomunitare Eco-Metropolitan Cluj.

 

41. Proiect de hotarare privind repartizarea si numirea reprezentantilor Consiliului local in Consiliile de administratie ale scolilor de stat si particulare de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

42. Proiect de hotarare privind repartizarea consilierilor locali in consiliile de administratie ale gradinitelor de stat si particulare de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 

43. Proiect de hotarare privind repartizarea consilierilor locali in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii in scolile de stat si particulare din municipiul Cluj-Napoca.

 

44. Proiect de hotarare privind repartizarea consilierilor locali in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii din gradinitele de stat si particulare din municipiul Cluj-Napoca.

 

45. Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii, in conditiile legii, de catre Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca a serviciilor juridice de consultanta, asistenta si/sau reprezentare juridica in cadrul litigiilor cu S.C. GPI TURISM SPORT S.R.L.

 

46. Proiect de hotarare privind aprobarea gratuitatii transportului urban pe mijloacele de transport in comun pentru doua cadre didactice de la Liceul pentru Deficienti de Vedere.

 

47. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 4.000 lei (suma neta) de la bugetul local pe anul 2012 pentru premierea elevelor Gabriela Todean, Danila Muncaci, Alexandra Marian si Anamaria Mihaila (cate 1.000 lei fiecare – suma neta), pentru rezultatele deosebite obtinute la examenul de bacalaureat, sesiunea 2012, cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

 

48. Proiect de hotarare privind alocare sumei de 10.000 lei de la bugetul local pe anul 2012 Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj/Unitatea de Primire a Urgentelor, pentru achizitie de carburant, in vederea functionarii Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare, cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.


49. Proiect de hotarare privind alocare sumei de 1.548 lei de la bugetul local pe anul 2012 castigatorilor celei de a patra editii a concursului de desene si creatie din cadrul Festivalului Martisorului 2012, pentru deplasarea in orasul Namur, Belgia, in peioada 12-17 septembrie 2012.

 

50. Proiect de hotarare privind alocare sumei de 25.000 lei Federatiei Romane de Tenis in vederea organizarii meciului de Cupa Davis dintre Romania si Finlanda, in municipiul Cluj-Napoca, in perioada 14-16 septembrie a.c., cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

 

51. Proiect de hotarare privind alocare sumei de 5.000 lei de la bugetul local pe anul 2012 Aliantei Organizatiilor Studentesti din Romania, pentru organizarea Proiectului „Forumul Organizatiilor Studentesti”, cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

 

52. Proiect de hotarare privind plata sumei de 12.750 lei, reprezentand cheltuieli de judecata, catre Goldner Nicolai Johann.

 

53. Proiect de hotarare privind plata sumei de 48.252,15 lei, reprezentand cheltuieli de judecata, catre S.C. ACI Cluj S.A.

 

54. Proiect de hotarare privind plata sumei de 18.987,96 lei, reprezentand cheltuieli de judecata, catre Folea Mihai.

 

55. Informare privind suma alocata prin H.G. nr. 255/2012.

 

56. Informare privind activitatea asistentilor personali, desfasurata in semestrul I al anului 2012.

 

57. Diverse.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca