Sedinte » 45 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 23.06.2018Curs valutar : € = 4.6686 , $ = 4.0026


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 06 07 2012

inapoi

Printeaza

1.      Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in Comisia pentru vanzarea spatiilor comerciale sau de prestari servicii, conform Legii nr. 550/2002.
 
2.      Proiect de hotarare privind constituirea Comisiei mixte de repartizare a locuintelor fond de stat.
 
3.      Proiect de hotarare privind constituirea Comisiei mixte pentru spatii cu alta destinatie.
 
4.      Proiect de hotarare privind constituirea Comisiei tehnice mixte de specialitate pentru evaluarea si vanzarea locuintelor din fondul locativ de stat.
 
5.      Proiect de hotarare privind constituirea Comisiei de vanzare a terenurilor aferente locuintelor vandute in baza Legii nr. 112/1995, a Decretului-lege nr. 61/1990 si a Legii nr. 85/1992.
 
6.      Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in Comisia locala de ordine publica.
 
7.      Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in Comisia sociala de analiza a dosarelor depuse in vederea repartizarii unor locuinte realizate din fonduri A.N.L., destinate tinerilor in varsta de pana la 35 de ani, in regim de inchiriere.
 
8.      Proiect de hotarare privind acordarea unei „diplome de aur” si a cate unui premiu in suma neta de cate 1000 lei, din bugetul local pe anul 2012, celor 80 de cupluri clujene care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta, conform Hotararii nr. 59/2012.
 
9.      Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. si a P.U.D. str. Romul Ladea – str. Antonio Gaudi, pentru parcelare si construire; beneficiar: Calin Daniel Radu.
 
10. Proiect de hotarare privind respingerea P.U.D. doua imobile de locuinte colective (sase apartamente), D+P+2E, str. Eugen Ionesco; beneficiar: Vidrean Simion.
 
11. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. imobil de locuinte colective cu sase apartamente la regim de inaltime S+P+2E+pod tehnic, str. J.J. Rousseau nr. 14; beneficiar: Vidrean Adrian Daniel.
 
12. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – calea Dezmirului nr. 42H (fosta str. Cantonului nr. 1); beneficiara: O.M.V. PETROM S.A.
 
13. Proiect de hotarare privind aprobarea listei finale pentru anul 2012, rezultata in urma solutionarii contestatiilor, pentru tinerii care au acces la locuinte construite prin A.N.L., destinate inchirierii.
 
14. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei cadastrale de iesire din indiviziune, dezlipire si partaj voluntar pod, pentru imobilul situat in municipiul Cluj-Napoca, str. St. O. Iosif nr. 1-3.
 
15. Proiect de hotarare privind aprobarea prelungirii valabilitatii Constractului de inchiriere nr. 141.023/2009, incheiat cu S.C. VIRTUAL WORLD S.R.L.
 
 
16. Proiect de hotarare privind plata sumei de 5.920 lei, reprezentand cheltuieli de judecata si a sumei de 21.000 lei, reprezentand despagubiri, pentru sporul de valoare al imobilului, catre Craciun Nicolae si Craciun Ileana.
 
17. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantilor Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in Consiliul de administratie al Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca.
 
18. Proiect de hotarare privind mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor la Fotbal Club Universitatea Cluj S.A., din data de 4.07.2012, ora 12.
 
19. Informare privind solicitarea de revocare a Hotararii nr. 591/2000, referitoare la atribuirea catre A.N.L. a terenului situat in str. Mehedinti nr. 41.
 
20. Informare privind revocarea Hotararii nr. 149/2009 (oprirea, stationarea si parcarea neregulamentara pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca).
 
21. Informare privind exercitarea dreptului de preemtiune asupra imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Napoca nr. 1.
 
22.   Diverse.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca