Sedinte » 43 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 23.06.2018Curs valutar : € = 4.6686 , $ = 4.0026


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 24 05 2012

inapoi

Printeaza

1. Proiect de hotarare privind aprobarea situatiilor financiare ale municipiului Cluj-Napoca pe anul 2011.

2. Proiect de hotarare privind aprobarea executiei bugetului general la data de 31.03.2012.

 

3. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului general al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2012, pe capitole, subcapitole, titluri, articole si alineate.

 

4. Proiect de hotarare privind stabilirea tarifelor de inchiriere si acordarea de gratuitati pentru sala mare a Cazinoului.

 

5. Proiect de hotarare privind reducerea imopozitului pe cladiri aferent imobilelor cu o performanta energetica superioara si care detin o certificare oficiala, recunoscuta la nivel mondial (L.E.E.D., B.R.E.E.A.M. sau D.G.N.B.), ca si „constructii verzi”.

 

6. Proiect de hotarare privind mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor la S.C.S. FOTBAL CLUB CFR 1907 S.A., din data de 28 mai 2012, ora 12:30.

 

7. Proiect de hotarare privind mandatarea unui reprezentant al Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in Adunarea Generala a Asociatilor de la S.C. CARTIERUL TINERETULUI CLUJ S.R.L., din data de 29 mai 2012 (la prima convocare) si, respectiv, din 30 mai 2012 (la a doua convocare).

 

8. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., imobil de birouri si spatii comerciale, cu regim de inaltime D+P+2E si amenajari exterioare, str. Fabricii de Zahar nr. 93A; beneficiara: S.C. OSTINA PROD S.R.L.

 

9. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., extindere pavilion expozitional auto P+E, Calea Turzii nr. 160-162; beneficiara: S.C. MEBERO S.R.L.

 

10. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., locuinta P+M, str. Colonia Faget nr. 9C; beneficiara: Truta Aurica.

 

11. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., supraetajare imobil de locuinte colective la regim de inaltime final D+P+2E+2Er, str. Rasaritului nr. 101; beneficiar: Duca Traian.

 

12. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., construire locuinta unifamiliala P+M, str. Mierlei nr. 4; beneficiar: Roman Tiberiu.

 

13. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – str. Frunzisului si a P.U.D. – ansamblu de locuinte, spatii comerciale si birouri, str. Frunzisului fn.; beneficiara: S.C. NAPOPARK S.R.L.

 

14. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D., construire doua locuinte cu cate doua apartamente P+E+M, str. Tamasi Aron nr. 2 si 4; beneficiar: Rusanescu Cristian.

 

15. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. zona Dealul Sfantu Gheorghe, pentru parc fotovoltaic.

 

16. Proiect de hotarare privind respingerea P.U.D, construire hostel S+P+2E, str. Milton Lehrer nr. 22; beneficiari: Suciu Mircea si asociatii.

 

17. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Amenajare sens giratoriu Piata 1 Mai, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

18. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Scortarilor si alei adiacente, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

19. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Povarnisului, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

20. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Donath, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

21. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Mihai Romanul, in municipiul Cluj-Napoca”.

22. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Alexandru Vaida Voievod, in municipiul Cluj-Napoca”.

23. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Miron Costin, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

24. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Gheorghe Pomut, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

25. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Lapusului, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

26. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare strada Breaza, in municipiul Cluj-Napoca”.

 

27. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii „Modernizare si reconversie cladire existenta in gradinita si cresa, str. Motilor nr. 58”.

 

28. Proiect de hotarare privind aprobarea listei solicitantilor, rezultata in urma departajarii, conform criteriilor-cadru, care au acces la locuintele pentru tineri destinate inchirierii, in vederea repartizarii locuintelor disponibile, construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte.

 

29. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezlipire si inscriere in cartea funciara a terenurilor situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Taberei nr. 2 si str. Tasnad nr. 10.

 

30. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezlipire, alipire si inscriere in cartea funciara a unor terenuri situate in municipiul Cluj-Napoca, str. Pomet si atribuirea, in folosinta gratuita, a unui teren in suprafata de 1350 mp.

 

31. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 432/2005 (vanzarea unor spatii cu altã destinatie, in baza Legii nr. 550/2002).

 

32. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice cadastrale de dezlipire a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Tatra fn. si atribuirea in proprietate a terenului in suprafata de 256 mp., conform Sentintei civile nr. 616/2008.

 

33. Proiect de hotarare privind insusirea documentatie tehnice de dezlipire, inscriere in cartea funciara si instituirea unei servituti de trecere pentru terenul situat in municipiul Cluj-Napoca, Aleea Padin f.n.

 Anexa

34. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezlipire si inscriere in cartea funciara a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. topo. 4359/1/1.

 

35. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice de dezlipire si inscriere in cartea funciara a terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Rovine nr. 3.

 Anexa

36. Proiect de hotarare privind retragerea unui drept de administrare.

 

37. Proiect de hotarare privind avizarea unei documentatii tehnice de masuratori topografice in favoarea S.C. HIDROELECTRICA S.A. BUCURESTI, SUCURSALA HIDROCENTRALE CLUJ. 

 

38. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 133/2005 (insusirea inventarului bunurilor din domeniul public al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata si completata prin Hotararea nr. 532/2009.

 

39. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei cadastrale de iesire din indiviziune asupra terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Ion Ghica nr. 20.

 

40. Diverse.  40A     40B


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca