Sedinte » 41 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 14.08.2018Program special de funcționare Anunt in vederea obtinerii avizului de mediu pentru planul Elaborare PUZ si PUD conform Legii 350/2001, actualizata pentru Parking Azuga, propus a fi amplasat in Municipiul Cluj-Napoca, strada Azuga fn, judetul Cluj Curs valutar : € = 4.6607 , $ = 4.0937


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 26 04 2012

inapoi

Printeaza

1. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 133/2005 (insusirea inventarului bunurilor din domeniul public al municipiului Cluj-Napoca), astfel cum a fost modificata si completata prin Hotararea nr. 532/2009.
2. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 433/2011 (insusirea documentatiei cadastrale de dezlipire a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Jean Jaures nr. 14, ap. 23.
3. Proiect de hotarare privind transmiterea dreptului de concesionare asupra terenului, situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Republicii nr. 103, inscris in C.F. nr. 251.966 Cluj-Napoca, cu nr. topo. 1.154 (provenita din conversia de pe hartie a C.F. nr. 115.328 Cluj).
4. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei tehnice pentru inscierea modificarii suprafetei in cartea funciara si apartamentare a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, B-dul Eroilor nr. 29.                                      

Anexa
5. Proiect de hotarare privind aprobarea Protocolului de Asocieire privind Studiul de Fezabilitate/Proiectului Tehnic, realizate pentru obiectivul de investitii „Parking Hasdeu”.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. imobil de locuit cu trei apartamente, P+E+M, str. Fagului nr. 56D; beneficiar: Kilin Josef.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. locuinta unifamiliala, S+P+E, Aleea Toplita nr. 12; beneficiar: Bolocan Mihail Dragos.
8. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. doua locuinte unifamiliale, D+P+2E, str. Tache Ionescu nr. 51B; beneficiar: Pascu Mihai.
9. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. imobil comercial pentru produse alimnentare si nealimentare si amenajari exterioare, Calea Baciului nr. 47; beneficiara: S.C. Ruttrans S.A.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.Z. – str. Fabricii de Chibrituri si a P.U.D.  – cladire de birouri 2S+P+8E+etaj tehnic, str.  Fabricii de Chibrituri nr. 5-11; beneficiara: S.C. Altarom Servicii S.R.L.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Dornei, in municipiul Cluj-Napoca”.
12. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Baia Mare, in municipiul Cluj-Napoca”.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea studiului de fezabilitate si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Modernizare str. Trambitasului, in municipiul Cluj-Napoca”.
14. Proiect de hotarare privind mandatarea unui consilier local pentru a reprezenta interesele Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca in cadrul Adunarii Generale Ordinare si a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, la Fotbal Club  Universitatea Cluj S.A., din data de 7 mai 2012, ora 12.
15. Proiect de hotarare privind constituirea comisiei de organizare a concursului pentru ocuparea postului de sef serviciu la Serviciul Public pentru Administrare Obiective Culturale si Sportive.
16.  Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 450/2011 (aprobarea structurii scolare de pe raza municipiului Cluj-Napoca a unitatilor de invatamant peuniversitar, pentru anul scolar 2012-2013).
17. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 2.000.000 lei de la bugetul local pe anul 2012 Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca, pentru plata arieratelor aferente cheltuielilor curente.
18. Proiect de hotarare privind acordarea „diplomei de aur” si a unui premiu in suma neta de cate 1.000 de lei, din bugetul local pe anul 2012, celor 57 de cupluri clujene care au implinit 50 de ani de casatorie neantrerupta, conform Hotararii nr. 59/2012.
19. Informare privind restautarea monumentului „Grup statuar Matei Corvin”.
20. Informare privind oportunitatea promovarii unei hotarari, in vederea aprobarii procedurii de vanzare a terenurilor ce fac obiectul unor contracte de asociere/asociere in participatiune.
21. Informare privind cuantumul chiriilor A.N.L. pentru Calea Floresti nr. 58B.
22. Diverse.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca