Sedinte » 22 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 17.11.2017 Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea, pe perioada  nedeterminata, a unei functi contractuale de executie: - inspector de specialitate, grad profesional I - 1 post, vacanta la Serviciul Administrare cimitire domeniul public, Directia Tehnica Anunt privind organizarea unui concurs pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a unei functii contractuale, de executie, vacanta  la Compartimentul financiar-contabil, buget, casierii din cadrul Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcarilor din Municipiul Cluj-Napoca:referent, treapta profesionala IA Curs valutar : € = 4.6400 , $ = 3.9322


Sedinte » Sedinta consiliulului local din data de 22 03 2011

inapoi

Printeaza

1. Proiect de hotarare privind unele masuri referitoare la organizarea si functionarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca.

2. Proiect de hotarare privind unele masuri referitoare la reoganizarea si functionarea Directiei de Asistenta Sociala si Medicala ca serviciu in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
 
3. Proiect de hotarare privind aprobarea suplimentarii numarului de posturi (cu 20) la Centrul Bugetar de administrare crese – serviciu public in subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31. Proiect de hotarare privind alocarea sumei de 4.500.000 lei de la bugetul local pe anul 2011 Regiei Autonome de Transport Urban de Calatori Cluj-Napoca, din care 4.345.000 de lei, in vederea acordarii subventiei pe mijloacele de transport in comun studentilor posesori ai unuia dintre cele patru carduri: Stud-Card, ISIC Student, Euro<26 Student si OMNIPASS, in perioada ianuarie-decembrie a.c. (cu exceptia vacantelor), 40.000 de lei de la bugetul local pe anul 2011 pentru transportul elevilor din Colonia Sopor la scolile din Cluj-Napoca, in perioada 1 ianuarie–31 decembrie a.c. (cu exceptia vacantelor) si 115.000 lei de la bugetul local pe anul 2011 pentru transportul elevilor din Pata Rat la scolile din Cluj-Napoca, in perioada 1 ianuarie–31 decembrie a.c. (cu exceptia vacantelor), cu sprijinul Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.
 
 
 


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca