Sedinte » 121 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 20.08.2018Curs valutar : € = 4.6483 , $ = 4.0737


Sedinte » Sedinta consiliului local din data de 29 09 2017

inapoi

Printeaza

  1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Municipiului Cluj-Napoca pe anul 2017, pe capitole, subcapitole, titluri, articole si alineate - Partea I             Partea II

  1. Proiect de hotarare privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici aprobati prin Hotararea nr. 63/2014 pentru obiectivul de investitii „Pod peste Raul Somesul Mic pe strada Giuseppe Garibaldi (Pod Garibaldi) in municipiul Cluj-Napoca”.

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea asigurarii finantarii de la bugetul local a cheltuielilor, care nu se finanteaza prin Programul National de Dezvoltare Locala (P.N.D.L.), pentru obiectivul de investitii „Pod peste Raul Somesul Mic pe strada Giuseppe Garibaldi (Pod Garibaldi) in municipiul Cluj-Napoca”, cuprins la finantare in cadrul P.N.D.L. 2017-2020.

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizati la obiectivul de investitii „Pod peste Raul Somesul Mic pe strada Traian in municipiul Cluj-Napoca (Podul Traian)”.

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea asigurarii finantarii de la bugetul local a cheltuielilor, care nu se finanteaza prin Programul National de Dezvoltare Locala (P.N.D.L.), pentru obiectivul de investitii „Pod peste Raul Somesul Mic pe strada Traian in municipiul Cluj-Napoca (Podul Traian)”, cuprins la finantare in cadrul P.N.D.L. 2017-2020.

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici actualizati la obiectivul de investitii „Pod peste Raul Somesul Mic situat pe strada Portelanului in municipiul Cluj-Napoca (Podul Portelanului)”.

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea asigurarii finantarii de la bugetul local a cheltuielilor, care nu se finanteaza prin Programul National de Dezvoltare Locala (P.N.D.L.), pentru obiectivul de investitii „Pod peste Raul Somesul Mic situat pe strada Portelanului in municipiul Cluj-Napoca (Podul Portelanului)”, cuprins la finantare in cadrul P.N.D.L. 2017-2020.

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea continuarii prestarii serviciului public de salubrizare a municipiului Cluj-Napoca de catre S.C. Rosal Grup S.A., in temeiul art. 50 lit. a), art. 51 si art. 52 din H.G. nr. 745/2007, pana la preluarea acestuia de catre un nou operator, dar nu mai mult de 90 de zile, in aceleasi conditii stipulate prin Contractul nr. 72564/2005.

  1. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investitii „Cresterea eficientei energetice a Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca” in vederea atragerii de fonduri nerambursabile din Programul Operational Regional, Axa prioritara 3 – Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 – Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice si in sectorul locuintelor, Operatiunea B-Cladiri publice.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca