Sedinte » 118 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 17.08.2018Curs valutar : € = 4.6569 , $ = 4.0889


Sedinte » Sedinta consiliului local din data de 02 08 2017

inapoi

Printeaza

 

 

 1. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr. 760/2017 (stabilirea salariilor de baza pentru functionarii publici si personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Cluj-Napoca, precum si salariatilor serviciilor publice din subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca).

 2. Proiect de hotarare privind aprobarea amplasarii de mobilier urban destinat expunerii produselor alimentare de tip legume-fructe pe raza municipiului Cluj-Napoca.

 3. Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, identificat prin nr. cad. 325940.

 4. Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilelor situate in municipiul Cluj-Napoca, identificate prin nr. cad. 325214 si 325078.

 5. Proiect de hotarare privind aprobarea preluarii in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Colonia Borhanci nr. 25, identificat prin nr. cad. 325820.

 6. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 382/2015 (aprobarea solicitarii de trecere a terenului in suprafata de 53.457 mp, aferent „Parcul Feroviarilor”, situat in municipiul Cluj-Napoca, din domeniul public al Statului Roman, in domeniul public al municipiului Cluj-Napoca), modificata si completata prin Hotararea nr. 408/2016.

 7. Proiect de hotarare privind transmiterea dreptului de concesiune asupra terenului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Bucegi nr. 1A, teren aferent apartamentului nr. 7 din blocul 1C si a garajului G16.

 8. Proiect de hotarare privind insusirea documentatiei de dezlipire a imobilului situat in municipiul Cluj-Napoca, str. Ghimesului f.n.

 9. Proiect de hotarare privind modificarea Anexei 4 la Hotararea nr. 133/2005 (insusirea inventarului bunurilor din domeniul public al municipiului Cluj-Napoca), cu modificarile si completarile ulterioare.

 10. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. construire locuinta unifamiliala D+P+R –str. Vanatorului nr. 15A-17; beneficiar: Boca Andrei-Cosmin.

 11. Proiect de hotarare privind aprobarea listei obiectivelor de investitii finantate din taxa speciala de apa in anul 2017.

 12. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii Reabilitare structural-arhitecturala a imobilului situat in „Ansamblul urban – Centrul Istoric al orasului Cluj-Napoca”, str. Horea nr. 66.

 13. Proiect de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 638/2016 (solicitarea de transmitere a sectorului de drum cuprins intre Calea Turzii, intersectie cu str. Buna Ziua si str. Fagului intersectie cu str. Constantin Brancusi, din proprietatea publica a statului, administrarea Ministerului Transporturilor, in proprietatea publica a municipiului Cluj-Napoca, administrarea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca).

 14. Proiect de hotarare privind acordarea unei „diplome de aur” si a cate unui premiu in suma neta de 1.000 lei, de la bugetul local pe anul 2017, cuplurilor clujene care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta.

 15. Informare privind organizarea in municipiul Cluj-Napoca, in parteneriat cu Televiziunea Romana, a Selectiei Nationale Eurovision 2018.

 16. Diverse.

 

 

16a –Proiect de hotărâre privind însușirea protocolului de colaborare și aprobarea cheltuielilor pentru participarea municipalității clujene la Târgul Internațional de Investiții și Imobiliare EXPO REAL, München, Germania, în perioda 4-6 octombrie 2017.

16 b – Proiect de hotărâre privind aprobarea solicitării de trecere a terenului în suprafață de aproximativ 1.800 mp., parte din imobilul cu nr. cadastral 281471, situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Parcului, din proprietatea Județului Cluj, în domeniul public al Municipiului Cluj-Napoca.

16 c – Proiect de hotărâre privind aprobarea P.U.D. construire sediu administrativ, str. G-ral Traian Moșoiu nr. 35 – Calea Dorobanților nr. 34-36; beneficiară: S.C. BT Building S.R.L.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca