Informatii publice » Salubrizare menajera | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 16.08.2018Curs valutar : € = 4.6590 , $ = 4.0854


PLAN DE CALITATE A AERULUI PENTRU MUNICIPIUL CLUJ - NAPOCA

Programul de curatenie la rigola

Monitorizare flota Brantner Veres SA (utilizator: primariebrantner, parola brantner123)

Monitorizare flota Rosal Grup SRL (utilizator: cetateanclujean, parola: cetateanclujean)

 

 

         Activitatea de salubrizare menajera din municipiul Cluj-Napoca se desfasoara pe doua sectoare iar cei doi operatori care presteaza aceste servicii sunt S.C. ROSAL GRUP S.A. (sector I) si COMPANIA DE SALUBRITATE BRANTNER-VERES S.A. (sector II), in baza contractelor de delegare a gestiunii serviciilor publice de salubrizare din Municipiul Cluj-Napoca, incheiate in anul 2010 in urma licitatiei deschise organizata de Primaria municipiului Cluj-Napoca.
          In baza  contractelor de delegare a gestiunii serviciilor publice de salubrizare din municipiul Cluj-Napoca, s-au autorizat functionarea celor doi operatori, astfel:
      - S.C. ROSAL GRUP S.A. - presteaza servicii de salubrizare menajera pe raza sectorului I (lotul I), sector care cuprinde cartierele Manastur, Zorilor, Plopilor, Gruia, Grigorescu si zona centrala – partial;  
     - S.C. COMPANIA DE SALUBRITATE BRANTNER VERES S.A. - presteaza servicii de salubrizare menajera pe raza sectorului II (lotul II), sector care cuprinde cartierele Someseni, Bulgaria, Marasti, Gheorghieni, Andrei Muresanu, Iris, Dambu Rotund si zona centrala – partial.
           
TARIFE pentru activitatea de precolectare, colectare si transport al deseurilor municipale (pe ambele sectoare) – sortate,  actualizate in baza HCL nr. 352/2015.
 
 
 
 
            Baza legala:
HCL nr. 423/2007 - Hotarare privind aprobarea delegarii serviciului public de salubrizare in municipiul Cluj-Napoca
HCL nr. 257/2008 -  Hotarare privind aprobarea Regulamentului de salubrizare menajera
HCL nr. 152/2009 - Hotarare privind aprobarea caietului de sarcini, a fisei de date achizitii si a contractului in vederea delegarii prin concesiune a serviciului public de salubrizare menajera in municipiul Cluj-Napoca
HCL nr. 519 din 22 decembrie 2014 - Hotarare privind actualizarea tarifelor pentru activitatea de salubrizare menajera pentru S.C. ROSAL GRUP S.A. si COMPANIA DE SALUBRITATE BRANTNER-VERES S.A.
HCL nr. 352/2015
 

 

Repartizarea strazilor pe operatori de salubritate menajera


Program ridicare deseuri menajere si reciclabile - ROSAL Grup

Program ridicare deseuri Brantner Veres


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca