Informatii publice » Licitatii | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 20.06.2018Curs valutar : € = 4.6663 , $ = 4.0420


inapoiPrinteaza

ANUNT
LICITATIE PUBLICA

 

Municipiul Cluj-Napoca organizeaza, in data de 05.11.2010 ora 11.00 licitatie publica in vederea inchirierii spatiilor comerciale cu nr. 2 “Magazin panificatie” si nr. 4 “Magazin carne” din piata agroalimentara Grigorescu.

Spatiul nr. 2 “Magazin panificatie” are suprafata de 9.70 mp si este destinat comercializarii produselor de panificatie, iar spatiul nr. 4 “Magazin carne” are suprafata de 22.75 mp si este destinat comercializarii carnii si a produselor din carne.

La licitatia publica pot participa persoane fizice sau juridice care desfasoara activitati destinate comercializarii produselor de panificatie (spatiul 2), respectiv a carnii si produselor din carne (spatiul 4) .

Pretul minim ce poate fi ofertat este de 3.5 lei/mp/zi.

Criteriile de calificare:
1. copie dupa certificatul de inmatriculare eliberat de Oficiul Registrului Comertului;
2. copie dupa Autorizatia de functionare (sanitara si sanitar-veterinara);
3. dovada privind implementarea sistemului de management al calitatii sau colaborarea cu o firma de specialitate in vederea implementarii sistemului de management al calitatii , pentru produsele ce vor fi comercializate.
4. declaratie privind eligibilitatea insotita de certificat privind plata impozitelor si taxelor locale de la Primaria de resedinta si certificat de atestare fiscala de la DGFP; mai mult, pentru societatile ce au contracte in derulare cu Primaria municipiului Cluj Napoca, se va prezenta o adeverinta de la Serviciul de specialitate din cadrul Primariei, din care sa rezulte situatia platilor pentru societatea ofertanta. (Declaratie pe proprie raspundere completata conform formularului A);
5. declaratie privind falimentul (declaratie pe proprie raspundere completata conform formularului B);
6. insusirea contractului de inchiriere cu sau fara obiectiuni prin semnare si parafare.
7. completarea formularului cu informatii generale (formularul C).

Documentatia de atribuire se poate obtine de la sediul Primariei Municipiului Cluj-Napoca, str. Motilor nr. 3, camera 4. Informatii suplimentare la telefon: 0264.592588, luni -miercuri intre orele 8,00-16,00, joi 8,00-17,30 si vineri 8,00-14,30.

Ofertele se vor depune la registratura Generala a Primariei din strada Motilor nr. 7, pana la data de 05.11.2010 ora 10.00.

PRIMAR,
SORIN APOSTU 


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca