Informatii publice » Licitatii | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 16.08.2018Curs valutar : € = 4.6590 , $ = 4.0854


inapoiPrinteaza

                                                                                                                                   APROBAT,

                                                                                                                                    PRIMAR,

                                                                                                                                     EMIL BOC

 

 


PUBLICATIE DE VANZARE

 

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI

CLUJ-NAPOCA

 

ANUNTA

 

Licitatie publica cu strigare in data de 21.09.2016 ora 10.00 la sediul Primariei Cluj-Napoca, str. Motilor nr. 3, etaj I, Sala Mare de sedinte, pentru vanzarea de bunuri constand in obiecte cuprinse in tabelele anexate.

Toti cei care contesta sii pretind vreun drept asupra bunurilor din tabel, sunt rugatii sa se adreseze telefonic si in scris Directiei Politiei Comunitare, inainte de data de 21.09.2016.

Obiectele din tabelul anexa sunt depozitate in Cluj-Napoca depozitul Pepinierea Becas RADP si sediul RADP str. Cantonului FN;vizionarea in intervalul 09.09 - 20.09.2016 orele 08.00 - 15.00 .

In vederea participarii la licitatie, cei interesati trebuie sa prezinte in ziua licitatiei, dovada platii garantiei de participare de 10% din pretul de pornire, iar pentru cele care au pret/Kg garantia este de 50 RON/buc, eliberata de casieria Primariei, str. Motilor nr. 7 si totodata certificate fiscale constatatoare privind plata obligatiilor catre Bugetul consolidat de stat si Directia de Taxe si Impozite locale si autorizatie de mediu pentru distrugere vehicule scoase din uz.

In cazul in care bunurile nu se vand cu aceasta ocazie, licita?ia se va relua la o data ulterioara, la sediul Primariei Cluj-Napoca.

Lista automobilelor si obiectelor abandonate pe domeniul public care vor fi scoase la licitatie sunt afisate pe situl institutiei: www.primariaclujnapoca.ro.

Relatii suplimentare la telefon 0264-596030 interior 4850 (Serviciul Control Trafic rutier), interior 4440 (Serviciul Ecologie urbana) sau 4700 (Serviciul Evidenta mijloace fixe si achizitii materiale).


 

COMISIA DE VALORIFICARE

PRESEDINTE

DAN TARCEA


 

SEF SERVICIU

ADELA RUSU

  

Anexa 1

Anexa 2


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca