Informatii publice » Licitatii | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 24.02.2018Curs valutar : € = 4.6552 , $ = 3.7813


inapoiPrinteaza

 

                                                                                                                                    Aprobat,
                                                                                                                                      Primar,
                                                                                                                                  EMIL BOC
 
 
 
 
 
PUBLICATIE DE VANZARE
 
CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI
CLUJ-NAPOCA

ANUNTA
 
 
 
            Licitatie publica cu strigare in data de 11.12.2012 ora 0900 la sediul Primariei Cluj-Napoca, str. Motilor nr.3, etaj I, Sala Mare de sedinte, pentru vanzarea de bunuri constand in obiecte cuprinse in tabelele anexate.
            Toti cei care contesta si pretind vreun drept asupra bunurilor din tabel, sunt rugati sa se adreseze telefonic si in scris Directiei Politiei Comunitare, inainte de data de 11.12.2012.
            Obiectele din tabelul anexa sunt depozitate in Cluj-Napoca la adresa Nadasel nr. 4A si sediile RADP: str. Bobalnei, Mesteru Manole, Cantonului si Calea Someseni nr. 2; vizionarea in intervalul 04.12 - 10.12.2012 orele 0800 - 1500
            In vederea participarii la licitatie, cei interesati trebuie sa prezinte in ziua licitatiei, dovada platii garantiei de participare de 10% din pretul de pornire, iar pentru cele care au pret/Kg taxa este de 50 RON/buc, eliberata de casieria Primariei, str. Motilor nr. 7, si totodata certificate fiscale constatatoare privind plata obligatiilor catre Bugetul consolidat  de stat  si Directia de Taxe si Impozite locale.
            In cazul in care bunurile nu se vand cu aceasta ocazie, licitatia se va relua la o data ulterioara, la sediul Primariei Cluj-Napoca.
Lista masinilor si obiectelor abandonate pe domeniul public care vor fi scoase la licitatie sunt afisate pe situl institutiei: www.primariaclujnapoca.ro.
            Relatii suplimentare la telefon 596030 interior 4850 (Serviciul Control Trafic rutier), 4440 (Compartimentul Ecologie urbana) sau 4700 (Serviciul Evidenta mijloace fixe si achizitii materiale).
 

COMISIA DE VALORIFICARE
 
 
Anexa 1
Anexa 2
 
                                                

 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca