Informatii publice » Licitatii | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 26.05.2017 Rezultatul selectiei dosarelor de concurs, inregistrate  in vederea participarii la concursul din data de 31.05.2017 organizat in scopul ocuparii, pe durata nedeterminata a unor functii contractuale de executie: inspector de specialitate, grad profesional IA - 4 posturi; inspector de specialitate, grad profesional I - 3 posturi; referent IA- 2 posturi. vacante la Compartimentul Administrare Complex de agrement – Baza Sportiva Gheorgheni, Directia Evenimente publice si informare cetateni, Directia Generala Comunicare, dezvoltare locala si management proiecte Anunt privind organizarea unui concurs pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a unei functii contractuale de executie: referent, treapta profesionala IA- 1 post, vacanta la Biroul Ordine publica – zona V, Serviciul Ordine si siguranta publica, din cadrul Directiei Ordine publica si trafic rutier, Directia Generala Politia locala Anunt privind organizarea unui concurs pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a unei functii contractuale de executie: referent, treapta profesionala IA- 1 post, vacant la Serviciul Evidenta persoanelor, baze de date si relatii publice, din cadrul Directiei lnspectie si Control, Directia Generala Politia locala Anunt privind organizarea unui concurs pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a unor functii contractuale de executie: referent, treapta profesionala II- 1 post; paznic - 1 post. vacante la Serviciul Paza, Directia Generala Politia locala Curs valutar : € = 4.5573 , $ = 4.0641


inapoiPrinteaza
 
Municipiul Cluj-Napoca organizeaza, in data de 17.08.2011 ora 11.00 licitatie publica in vederea inchirierii spatiului comercial cu nr. 4 “Magazin carne” din piata agroalimentara Grigorescu . Spatiul nr. 4 “Magazin carne” are suprafata de 22.75 mp si este destinat comercializarii carnii si a produselor din carne.
 
La licitatia publica pot participa persoane fizice sau juridice care desfasoara activitati destinate comercializarii carnii si produselor din carne  .
 
Pretul minim ce poate fi ofertat este de 3.5 lei/mp/zi.
           
            Criteriile de calificare:
 
1.      copie dupa certificatul de inmatriculare eliberat de Oficiul Registrului Comertului;
2.      copie dupa Autorizatia de functionare (sanitara si sanitar-veterinara);
3.      Dovada privind implementarea sistemului de management al calitatii sau colaborarea cu o firma de specialitate in vederea implementarii sistemului de management al calitatii , pentru produsele ce vor fi comercializate.
4.      Declaratie privind eligibilitatea insotita de certificat privind plata impozitelor si taxelor locale de la Primaria de resedinta si certificat de atestare fiscala de la DGFP; mai mult, pentru societatile ce au contracte in derulare cu Primaria municipiului Cluj Napoca, se va prezenta o adeverinta de la Serviciul de specialitate din cadrul Primariei, din care sa rezulte situatia platilor pentru societatea ofertanta. (Declaratie pe proprie raspundere completata conform formularului A);
5.      Declaratie privind falimentul (declaratie pe proprie raspundere completata conform formularului B);
6.      Insusirea contractului de inchiriere cu sau fara obiectiuni prin semnare si parafare.
7.      Completarea formularului cu informatii generale (formularul C).
 
 
            Documentatia de atribuire se poate obtine de la sediul Primariei Municipiului Cluj-Napoca, str. Motilor nr. 1-3, camera 4 . Informatii suplimentare la telefon: 0264 592588, luni -miercuri intre orele 8,00-16,00, joi 8,00-17,30 si vineri 8,00-14,30.
 
            Ofertele se vor depune la registratura Generala a Primariei din strada Motilor nr. 7, pana la data de 17.08.2011 ora 10.00.
 
 
 
 
                                                 PRIMAR,
                                          SORIN APOSTU

 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca