Comunicate-primaria-si-comunitatea | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 16.08.2018Curs valutar : € = 4.6590 , $ = 4.0854

inapoiPrinteaza

I N V I T A Ț I E

 

 

 

                        Potrivit Dispoziţiei nr. 502 din 12 februarie 2018, se convoacă, de îndată, Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, în ziua de luni, 12 februarie 2018, ora 17, în Sala de sticlă de la sediul din str. Moţilor nr. 3, cu următorul proiect al ordinii de zi:

 

 

1.      Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea nr. 912/2017 (prin care au fost aprobate documentația și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Municipiul Cluj-Napoca, Grup 7”).

2.      Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea nr. 913/2017 (prin care au fost aprobate documentația și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Municipiul Cluj-Napoca, Grup 8”).

3.      Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din Municipiul Cluj-Napoca, Grup 10”.

 

 

 

 

 

P R I M A R ,

         EMIL BOC

 

 

 

 


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca