Comunicate-primaria-si-comunitatea | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 18.06.2018Curs valutar : € = 4.6618 , $ = 4.0162

inapoiPrinteaza

Comunicat de presă

(1 octombrie 2017)

 

Ref: Se anunță câștigătorul Concursului de soluții pentru transformarea malurilor Someșului - "Rethinking Somes"

 

Luni, 2 octombrie 2017, de la ora 11.00, la sala de expozitii a Parohiei Romano-Catolice Sf. Mihail, de pe strada Iuliu Maniu nr. 4 ,va avea loc festivitatea de anuntare a castigatorilor Concursului de solutii pentru transformarea malurilor Somesului - "Rethinking Somes".

Somesul traverseaza orasul de la Vest la Est constituindu-se in principalul ax de interes peisajer, de circulatie si ca imagine simbolica. El a concentrat in ultimii ani atentia multor factori activi ai societatii civile, ai administratiei si a grupurilor de specialisti.

Raul a devenit subiectul acestui concurs international de solutii organizat de Primaria Municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania filiala Transilvania, care se afla in faza de jurizare. Juriul este constituit din specialisti de notorietate in domeniul urbanistic, architectural si cultural: Arh. Dietmar Steiner (Austria), Alexandre Sorrentino (Franta), Arh. Nicolas Triboi (Franta), Arh.  Darko Polic (Serbia), Arh. Ligia Subtirica (Romania),  Arh. Ildiko Mitru (Romania), Arh. Claudiu Salanta, Arh. Vlad Rusu, Stefan Teisanu.

Luni, 2 octombrie 2017, de la ora 18.00, membrii juriului vor sustine o serie de conferinte referitoare la subiect, urmate de un mic cocktail. Publicul este invitat sa participe la acest eveniment si este asteptat sa viziteze expozitia deschisa zilnic intre orele 17.00-21.00 pana duminica, 8 octombrie 2017 la sala de expozitii de pe strada Iuliu Maniu nr. 4.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca