Comunicate-primaria-si-comunitatea | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 21.06.2018 Anunt privind afisarea adresei nr. 291332/2018 a numituluiTelcean Ioan, in conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2014 Anunt privind afisarea adresei nr. 291804/2018 a numitei Barbu Mariana, in conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2014 Anunt privind afisarea adresei nr. 291575/2018 a numitului Adoryan Gyorgy, in conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2014 Anunt privind afisarea adresei nr. 289277/2018 a numitului Dan Virgil Titus, in conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2014 Curs valutar : € = 4.6695 , $ = 4.0518

inapoiPrinteaza

Comunicat de presa

(4 aprilie 2017)

 

 

Ref: Primaria Municipiului Cluj-Napoca emite documente de urbanism in format electronic

 

Primaria Cluj-Napoca ofera cetatenilor municipiului posibilitatea de a solicita emiterea in format electronic, prin intermediul platformei edirect.e-guvernare.ro, a urmatoarelor documente: certificate de urbanism (si prelungirea acestora), prelungirea autorizatiilor de construire/desfiintare, avize/acorduri. De asemenea, cetatenii municipiului pot comunica online inceperea executiei lucrarilor, tot prin intermediul platformei mentionate mai sus.

Pentru acest lucru, este necesara parcurgerea urmatorilor pasi:

Pasul 1. Se acceseaza platforma https://edirect.e-guvernare.ro

Pasul 2. Crearea contului

Se merge la sectiunea CONT NOU-Cont persoana fizica-se completeaza rubricile din sectiune cu datele personale; se alege un nume de utilizator si o parola. Confirmarea crearii contului se primeste pe adresa de email indicata de catre solicitant. Se acceseaza link-ul primit in email-ul de confirmare, contul fiind astfel creat.

Pasul 3. Intrare in sistem - CONECTARE

  • Se merge la Sectiunea CONECTARE

  • La Sectiunea Autentificati-va cu, se selecteaza eDirect

  • La Sectiunea Selectare tip cont, se bifeaza Cont personal

  • Se completeaza numele de utilizator si parola, se bifeaza Sectiunea Nu sunt robot.

Pasul 4. Depunerea documentatiilor

Se acceseaza Creeaza solicitare. La sectiunea Localitate se selecteaza Cluj-Napoca. La sectiunea Procedura se gasesc informatii legate de documentatia care trebuie depusa pentru eliberarea fiecarui tip de document, iar la sectiunea Actiune se poate incarca documentatia respectiva. Unde acest lucru se impune, documentatia atasata trebuie sa fie semnata electronic.

Dupa incarcarea documentatiei, daca este cazul, pot fi transmise Observatii in rubrica dedicata. Apoi se apasa butonul Lanseaza solicitare si astfel documentatia a fost depusa. Apare imediat o notificare: „Solicitarea cu nr.PISEG # .... impreuna cu documentele depuse a fost inregistrata cu succes.”

Pasul 5. Preluarea documentatiei

Dupa descarcarea documentelor de catre Serviciul de specialitate si inregistrarea solicitarii in Sistemul Intern de management al documentelor (INFOCET), se primeste de catre cetatean prin email un mesaj prin care i se comunica atat numarul de inregistrare generat de catre platforma edirect.e-guvernare.ro (numarul PISEG), cat si numarul de inregistrare intern, generat de catre Sistemul intern al Primariei de management al documentelor (INFOCET).

Pasul 6. Stadiul solutionarii cererii poate fi urmarit atat pe platforma edirect.e-guvernare.ro la sectiunea Solicitarile mele (folosind numarul PISEG) cat si pe site-ul Primariei, folosind numarul de inregistrare intern primit (numarul din INFOCET) la Rubrica Servicii online /Registratura.

Pasul 7. Dupa solutionarea solicitarii si urcarea documentelor de catre Serviciul de Specialitate pe platforma edirect.e-guvernare.ro, cetateanul primeste prin email un mesaj prin care este instiintat ca solicitarea i-a fost solutionata. Documentul final poate fi descarcat de pe platforma.

Primaria municipiului Cluj-Napoca ofera totodata cetatenilor posibilitatea de a achita online taxele de urbanism, pe site-ul Primariei www.primariaclujnapoca.ro, sectiunea Plati online.

 

Acesta este un nou pas in digitalizarea activitatii Primariei Cluj-Napoca. Dorim sa fim prima Primarie din tara care pune la dispozitia cetatenilor mijloace moderne de emitere a documentelor administrative, economisindu-se astfel timp pentru cetateni in relatia cu administratia publica locala.”, a declarat Primarul Emil Boc.

Prezentare video


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca