Comunicate-primaria-si-comunitatea | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 23.06.2018Curs valutar : € = 4.6686 , $ = 4.0026

inapoiPrinteaza

www.primariaclujnapoca.ro

Biroul mass-media

Email: presa@primariaclujnapoca.ro

Tel: 0264/431900

Comunicat 

 

Ref: Din 1 ianuarie se majoreaza tarifele la parcarile orare din zona centrala

Tarifele la parcarile publice cu plata orara din zona centrala se majoreaza incepand cu 1 ianuarie. Regulamentul de administrare a parcarilor publice cu plata orara a fost modificat prin HCL nr. 650/2016 și poate fi consultat accesand urmatorul link: http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/650.pdf.

Pe langa creșterea tarifelor parcarilor din zona centrala, noile reglementari se refera și la faptul ca se elimina abonamentele de pe strazile aferente zonei tarifare I, cu exceptia abonamentelor pentru riverani persoane fizice.

Aceste reglementari vizeaza un numar de 26 de strazi, toate din zona centrala (zona I): Baba Novac, Bolyai, E. de Martonne, Emil Isac, Eroilor, I.C. Bratianu, I. Maniu, M. Kogalniceanu, O. Petrovici, P-ta Unirii (inclusiv parkingul cu bariere), S. Micu, St. O. Iosif, H. Oberth, Universitatii, V. Fulicea, C. Daicoviciu, Paul Chinezu, V. Alecsandri, Brassai, David Ferenc, Emil Zola, Gaal Gabor, Tipografiei, Cotita, Sindicatelor, F.D. Roosevelt. in celelalte zone ale orașului tarifele de parcare/garaje raman neschimbate.

Preturile parcarilor pentru anul 2017 sunt prevazute in Anexa nr. VI din HCL nr. 649/2016 și pot fi accesate prin urmatorul link:

http://www.primariaclujnapoca.ro/userfiles/files/649.pdf.

Prin aceste masuri, Primaria Cluj-Napoca iși propune eficientizarea sistemului de parcare și descurajarea traficului rutier din zona centrala.

incepand din 3 ianuarie , se pot depune solicitari pentru eliberarea abonamentelor de parcare, in timp ce taxa abonamentelor de parcare se poate achita incepand de joi, 5 ianuarie  și pana la sfarșitul lunii martie.

 

Biroul Mass-media

Primaria Cluj-Napoca


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca