Comunicate-informatii-utilitare | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 14.12.2017Cea de-a noua editie a Galei „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului – Sperantele Cetatii” si-a anuntat castigatorii Rezultatele probei scrise aconcursului organizat pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de executie, in cadrul Serviciului public de interes local pentru administrarea parcarilor din municipiul Cluj-Napoca, in data de 13.12.2017 Anunt colectiv privind emiterea unor acte administrative fiscale Curs valutar : € = 4.6332 , $ = 3.9185

inapoiPrinteaza

Comunicat de presa

(5 ianuarie 2017)

 

Ref: Toate facilitatile la taxele locale si plata abonamentului de parcare sunt valabile pana la 31 martie 2017

Primaria municipiului Cluj-Napoca reaminteste tuturor celor interesati faptul ca incepand din 5 ianuarie si pana in 31 martie 2017, indiferent de momentul in care aleg sa achite abonamentele de parcare pentru cartier au acelasi regim, respectiv isi pastreaza locul de parcare.

De asemenea, pentru plata impozitelor si taxelor locale, la plata integrala a acestora, in orice zi pana la 31 martie 2017, se aplica o reducere de 10%.

Programul de incasare a impozitelor şi taxelor a fost reluat incepand de astazi, 5 ianuarie 2017, la toate ghiseele institutiei (Piata Unirii nr. 1, Moţilor nr. 7 şi la primariile de cartier).

Modalitatile de plata a taxelor si impozitelor locale puse la dispozitie de Primaria Cluj-Napoca sunt urmatoarele:

- direct la ghiseele institutiei numerar sau cu card bancar;

- online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro sau pe www.ghiseul.ro;

- online, cu ajutorul codului QR de pe instiintarea de plata a impozitelor.

 

Declaratiile de impunere insotite de documentele justificative-pentru stabilirea valorii impozabile a cladirilor nerezidentiale - se depun pana la data de 31 martie 2017.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca