Comunicate | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 21.07.2018Curs valutar : € = 4.6562 , $ = 3.9954

inapoiPrinteaza
 
Ref: Primaria face recrutari de personal pentru recensamant pana in 15 septembrie 2011
 
Primaria Cluj-Napoca prelungeste termenul de preluare a cererilor in vederea recrutarii persoanelor care doresc sa participe la recensamantul populatiei si al locuintei pana in data de 15 septembrie 2011.
 
Aproximativ 1300 de clujeni s-au inscris pana acum pentru recensamantul din aceasta toamna, dar este nevoie de 1400 de persoane care sa acopere cele trei tipuri de personal necesar pentru realizarea acestei actiuni: recenzori, recenzori sefi, responsabili de circumscriptii urbane.
 
Personalul de recensamant se recruteaza din randul angajatilor primariilor, al personalului didactic, al specialistilor in economie, informatica, pensionarilor, studentilor si a altor persoane, conditia impusa fiind ca acestia sa aiba cel putin studii medii si sa nu fi suferit condamnari penale.
Doritorii isi pot depune cererile impreuna cu copia dupa dovada de studii si actul de identitate la Centrul de Informare pentru Cetateni de pe Calea Motilor nr 7.
 
Pentru participarea la operatiunile de recensamant se acorda indemnizatii brute pe zi de activitate, dupa cum urmeaza:
 
a) responsabili de circumscriptii urbane - 50 lei pe zi de activitate si lucreaza 21 de zile calendaristice;
b) recenzorii-sefi - 50 lei pe zi de activitate si lucreaza 18 de zile calendaristice
 c) recenzorii - 50 lei pe zi de activitate si lucreaza 15 de zile calendaristice
Aceasta indemnizatie se acorda intr-o singura transa, la terminarea lucrarilor si se impoziteaza conform Legii nr.571/2003, privind Codul fiscal.
 
Ultimul recensamant a avut loc in 2002, iar anul acesta se va organiza in toata Europa, urmand sa se realizeze o aliniere la nivel european.
 
 
Biroul Mass-media
Primaria Cluj-Napoca
 

 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca