Comunicate | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 21.07.2018Curs valutar : € = 4.6562 , $ = 3.9954

inapoiPrinteaza

Comunicat 

(5 ianuarie 2018)

 

Ref: Prima zi de plata a taxelor si impozitelor locale va fi 8 ianuarie 2018

 

Luni, 8 ianuarie 2018 incepând cu ora 8.00, la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier, iar de la 8.30 la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr 7 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu.

Le reamintim contribuabililor că toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până în data de 2 aprilie 2018 (având în vedere faptul că 31 martie este o zi de sâmbătă).

De asemenea, reamintim tuturor contribuabililor că există alternative de plată care se îi scutească de deplasarea fizică la un ghișeu al instituției. Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita:

  • direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar;

  • online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro

  • online, pe site-ul www.ghiseul.ro;

  • online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale)

  • virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie

Informații privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, puteți găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite/Informații/Informaţii despre conturile IBAN,sau accesând link-ul https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/Cont_IBAN_2006.html.


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca