Comunicate | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 21.06.2018 Anunt privind afisarea adresei nr. 291332/2018 a numituluiTelcean Ioan, in conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2014 Anunt privind afisarea adresei nr. 291804/2018 a numitei Barbu Mariana, in conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2014 Anunt privind afisarea adresei nr. 291575/2018 a numitului Adoryan Gyorgy, in conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2014 Anunt privind afisarea adresei nr. 289277/2018 a numitului Dan Virgil Titus, in conformitate cu prevederile Legii nr. 17/2014 Curs valutar : € = 4.6695 , $ = 4.0518

inapoiPrinteaza

Comunicat de presa

(28 iulie 2017)

 

Ref: Luna august va fi dedicata Serilor de vara clujene

Ajuns la cea de-a VII-a editie, evenimentul “Seri de vara clujene” a pornit inca din 2011 cu dorinta de a anima orasul pe timpul verii si deopotriva, de a promova artisti talentati ai Clujului. Ritmurile lor de jazz, folk si electronice, reprezentatiile de dans sau balet transforma fiecare loc ales pentru eveniment, reactivand spatiul prin atmosfera boema, relaxanta, tipic clujeana.

 

Editia din acest an va cuprinde 4 evenimente, in ultimele 3 weekend-uri din august, in locuri indragite de clujeni - Amfiteatrul de la Baza Sportiva Gheorgheni, Parcul de pe Str. Dambovitei din Marasti, Plaja Grigorescu si Piata Muzeului (programul complet il gasiti pe pagina de Facebook facebook.com/seridevaraclujene.com ):


“Seri de vară...în alte lumi”

Amfiteatrul Bazei sportive Gheorgheni

11 August

 

19.30 Workshop dans “Hula” - susținut de Anna Maria Balazs, pasionată de lumea polineziană, de 9 ani pășind în ritmurile dansului hawaian Hula. Experiența ei în acest dans a fost formată în cadrul cursurilor internaționale susținute de maeștrii din Hawaii: Raylene Kawaiae'a și Hope Keawe, Loea Kawaikapuokalami Hewett, Hokulami de Rego, Lei’ohu Ryder si Mayden Ku’nipo, Nelson Ka’Ai, Keali’I Reichel, Mark Keali’I Ho’omalu.

20:30 La contessa Maritza ( arii si duete din operete celebre)

Spectacolul are ca personaj central pe Contessa Maritza din opereta cu același nume de Emmerich Kalman. Pretextul este o petrecere la care Maritza invită personaje celebre din operete îndrăgite ca Silvia si Contessa Maritza de Emmrich Kalman, Giuditta, Văduva veselă si Țara surîsului de Franz Lehar, Lăsaţi-mă să cânt de Gherase Dendrino si Liliacul de Johann Strauss. Intrigile superficiale și amuzante care se țes la aceasta petrecere, muzica, dansul si vocile deosebite ale protagonistilor vor face deliciul publicului meloman, și nu numai.

Distribuţie:

Adonis Tanta – Danilo Istvan Kozocsa – Zsupan Lorena Puican – Stasi Oana Trâmbiţaş – Adela Adriana Ţidor –Maritza Sergiu Coltan -Tassilo

Scenariul si regia : Ina Hudea

Dirijor: Vlad Eniu

Acompaniaza: Lizbeth Tetrade, pian si formatia A.t.a.c.


“Seri de vara...in alte timpuri”

Parcul de pe Str. Dambovitei din Mărăști

12 august ora 20:00

Soliștii Fang Shuang și Paula Cotet

Cântece cunoscute pe care le fredonam cândva vor fi din nou aproape de inimile noastre în această seară. “Copacul”, “De-ar fi sa vii”, “De-ai fi tu salcie la mal”, “Marea canta”, “Ciobanas cu 300 de oi”, “Sara pe deal”, “Ana, zorile se varsa” sau “Make you feel my love”, “Someone like you” sunt o parte din amintirile pe care vă invităm să le retrăiți alături de Fang Shuang, solist vocal la Opera Comica pentru Copii, cunoscut publicului larg prin participarea la faza finală a concursului Românii au Talent, ediția 2017.

Alături de el, Paula Coteț, o solistă de 15 ani ce studiază muzica la Colegiul de Arte din Baia Mare. Artista este câstigătoare a mai multor concursuri nationale si internationale de muzica clasica, usoara și romanțe.

Spectacol susținut coregrafic de balerinii: Sebastian Vlad, Ioana Cristina Tokes, Viorica Bogoi, Har Liviu Mihai, Antonia Indrei.

Coregrafia: Sebastian Vlad, acompaniază formația A.T.A.C., dirijor Vlad Eniu regia artistică Ina Hudea.

✔ Folk happening on the beach

 Plaja Grigorescu

 18,19 august

Plaja Grigorescu, de pe malul Someşului, va gazdui in 18 şi 19 august un regal estival al muzicii folk, la ceas de seara, cand soarele se-mblanzeşte şi sufletele tanjesc dupa relaxare si muzica buna. Muzica folk se bucura de un loc binemeritat in interesul şi apetitul clujenilor, atunci cand vine vorba de muzica de suflet, destindere, frumos şi nu in ultimul rand, implicare. Iar aici nu vorbim doar de numeroşii artişti ai acestui gen muzical care reprezinta Clujul, ci şi de minunatul public care participa la actul artistic de gen.

18 august ora 20:00

Trupa Boemis

Magda Puskas & Rares Suciu

 

19 august ora 20:00

Cristina Nagy Patrascu & Duo Mignon

Raluca Marinescu

Ioana Muresan

Adriana Andreica & Florin Grec

Dudu Isabel & friends

Catalin Condurache

 

Seara de 19 august se va termina cu un splendid foc de tabara, pe ritmuri de folk care vor intampina zorii zilei.

✔ Concerte live & muzica electronica

 Piata Muzeului

25, 26 august

Ultimul weekend al lunii august se va organiza in locatia initiala a Serilor de vara clujene, Piata Muzeului. Vino sa asculţi o noua latura a muzicii live, una acompaniata si de DJ, care ii ofera o nota diferita fata de cele cu care ne-am obisnuit. Locul de suflet al clujenilor va rasuna pe ritmuri ademenitoare, dupa cum urmeaza:

25 august ora 19:00

Le Minion

Socol

Vlad Bretan

 

26 august ora 19:00

Renata Burca

Natif

Edina Jazz Quartet

Evenimentul este organizat de Primaria municipiului Cluj-Napoca in colaborare cu „Scena Urbana”, Asociatia Culturala „Citadela Artelor” si Bigtime Production, iar accesul publicului va fi gratuit.

 

 

”Seri de vara clujene” este o manifestare sustinuta de Banca Transilvania, Bergenbier, Pepsi, Vodafone, Coral.

 


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca