Comunicate | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 25.04.2017 Anunt privind organizarea unui concurs de promovare pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a functiei publice de conducere de sef serviciu, vacanta la Serviciul ordine si siguranta publica - Directia ordine publica si  trafic rutier – Directia Generala Politia locala Anunt privind organizarea unui concurs de promovare pentru ocuparea functiei publice de conducere de sef serviciu, vacanta la Serviciul control protectia mediului - Directia Inspectie si control– Directia Generala Politia Locala Anunt privind organizarea unui concurs de promovare pentru ocuparea functiei publice de conducere de sef serviciu, vacanta la Serviciul ecologie urbana - Directia Ecologie urbana si spatii verzi Curs valutar : € = 4.5250 , $ = 4.1556

inapoiPrinteaza

Comunicat de presa

(17 februarie 2017)

 

Ref: Latura vestica a Pietei Unirii intra in modernizare

 

Lucrarile de modernizare a Pietei Unirii vor continua de luni, 20 februarie 2017, pe latura vestica. De la aceasta data, circulatia rutiera va fi inchisa total, deoarece zona va deveni pietonala.

Lucrarile se vor finaliza la sfarsitul lunii mai 2017 si vor consta in reamenajarea trotuarului si carosabilului, in vederea redarii acestuia circulatiei pietonilor.

Amenajarea Pietei Unirii face parte unui proiect mai larg si complex in cadrul amenajarii zonei pietonale in centrul municipiului Cluj-Napoca, care a fost gandit si proiectat unitar, dar a fost executat pana acum doar partial: Faza 1 - Bulevardul Eroilor, Faza 2 / Etapa 1 -"insula" mijlocie a Pietei Unirii. Proiectul pentru amenajarea zonei pietonale a fost selectat printr-un concurs de solutii in doua faze, organizat de catre Primaria Municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul OART, in anul 2006.

Primaria Cluj-Napoca face un apel conducatorilor auto sa dea dovada de intelegere si sa respecte noile reglementari de circulatie din aceasta zona.

 

 

PLANSA


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca