Comunicate | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 21.07.2018Curs valutar : € = 4.6562 , $ = 3.9954

inapoiPrinteaza
Actiunea „Strazi curate”
 
De vineri, 21 februarie, s-a reluat actiunea de curatare la rigola a strazilor. In vederea eficientizarii activitatii de curatenie au fost amplasate indicatoare de avertizare a detinatorilor de autovehicule, astfel incat acestea sa fie mutate in intervalul stabilit, pentru a se putea interveni. Aceasta activitate de curatenie se va desfasura pe tot parcursul anului, saptamanal, pana la instalarea sezonului rece.
 
Primaria Cluj-Napoca a demarat aceasta activitate prin intermediul operatorilor de salubrizare stradala, odata cu cresterea temperaturilor peste pragul de inghet.
 
Aceasta curatenie de primavara a strazilor cuprinde operatiile de curatare manuala a rigolelor, maturat manual, maturat aspirat mecanic, intretinere si spalat la furtun a strazilor si se desfasoara in baza unui program intocmit pentru 614 strazi astfel:
- S.C.ROSAL GRUP SRL va actiona in sectorul 1 pe 354 strazi
- S.C.BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.A. in sectorul 2 pe 260 strazi.
 
Exista un program stabilit pentru fiecare firma in parte care va fi comunicat proprietarilor de masini. Lista strazilor pe care se va actiona conform placutelor indicatoare, prin activitati manuale si mecanice de curatare la rigola este urmatoarea:
 
PERIOADA
S.C.ROSAL GRUP S.A.
S.C.BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.A.
LUNI
Str. Donath
Str. Unirii
MARTI
Str. Fantanele, Al.Vlahuta
Str. A.Vlaicu
MIERCURI
Mehedinti, Parang
C-tin Brancusi
JOI
B-dul 1Decembrie 1918
Str. Dambovitei
VINERI
Iului Maniu
P-ta Cipariu
SAMBATA
Observatorului, Horea
C.Dorobantilor
N.Titulescu
DUMINICA
C. Floresti , Izlazului
B-dul 21 Decembrie
Fabricii
 
Posesorii de autovehicule si asociatiile de locatari sunt instiintati cu cca. doua zile inainte despre aceasta actiune prin aplicarea de fluturasi  pentru a  ne sprijini in vederea desfasurarii in bune conditii a curateniei pe tronsoanele mai sus amintite, prin eliberarea parcarilor in intervalul orar stabilit.
 
Pentru buna desfasurare a acestei activitati  vor participa din partea Primariei reprezentanti ai Directiei Politiei Locale si ai Directiei Tehnice.
 
 

 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca