Ajutoare incalzire 2013 | Primaria Municipiului Cluj-Napoca 
Azi 16.08.2018Curs valutar : € = 4.6590 , $ = 4.0854


Ajutoare incalzire

 

Ajutoare incalzire

 

Ajutorul de incalzire se acorda persoanelor cu domiciliul sau resedinta valabila in Cluj-Napoca in perioada sezonului rece (noiembrie 2017 – martie 2018), pe baza cererii si declaratiei pe propria raspundere, insotita de actele necesare.

In stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie si, dupa caz, al persoanei singure, se iau in calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia in luna anterioara depunerii cererii.

Plafoanele sunt : 1082 lei pentru persoanele singure beneficiare de incalzire de la RAT; 786 lei/pers. pentru familiile sau persoanele care se gospodaresc impreuna beneficiare de incalzire de la RAT ; 615 lei/pers. pentru persoanele singure, familiile sau persoanele care se gospodaresc impreuna si folosesc pentru incalzirea locuintei gaze naturale, energie electrica sau combustibili solizi.

Pot beneficia de ajutor pentru incalzirea locuintei, cu energie termica, gaze naturale, energie electrica sau combustibili solizi familiile/persoanele singure, care se incadreaza in plafoanele de venit pe persoana, numai pentru locuinta de domiciliu sau, dupa caz, de resedinta a acestora, daca nu detin bunuri mobile/imobile, care conduc la respingerea acordarii ajutorului.

 

Incepand cu data de 9 octombrie 2017, formularele pot fi ridicate de la Centrul de Informare pentru Cetateni (strada Motilor nr. 7), primariile de cartier (Manastur – str. I. Mester nr. 10; Marasti – str. Fabricii nr. 4; Iris – Liebcknecht nr. 7-8; Someseni – str. T. Vuia nr. 41; Grigorescu – str. Al. Vlahuta nr. 47-48; Zorilor – str. Pasteur nr. 60; Gheorgheni – Aleea Baisoara nr. 4A) sau de la sediul Regiei Autonome de Termoficare Cluj-Napoca si se depun, incepand cu data de 16 octombrie 2017 dupa urmatorul program:

 

Centrul de Informare pt. Cetățeni

 

Primăriile de cartier

Piata Unirii nr. 1, cam 15, ghiseul 2

  • luni – miercuri 08.30 – 16.30

luni – miercuri 08.00 – 16.00

Zilnic intre orele

08.30 – 16.30

  • joi 08.30 – 18.30

joi 08.00 – 17.30

  • vineri 08.30 – 16.30

vineri 08.00 – 14.30

 

 

Solicitantii de ajutor pentru incalzirea locuintei cu energie termica sunt rugati sa depuna cererile la administratorul imobilului, care le va centraliza si le va depune insotite de un borderou centralizator. Formularele tip din sezonul rece anterior nu mai sunt valabile!

Stabilirea dreptului de acordare se face o singura data, pe intreaga perioada a sezonului rece, incepand cu luna depunerii cererii, pentru cei care au depus documentele pana la data de 20 a lunii respective, iar pentru cei care au depus documentele dupa data de 20, incepand cu luna urmatoare.

Orice modificare, privind numarul de membri sau venitul realizat se comunica printr-o noua cerere pentru modificarea cererii de acordare a unor drepturi de asistență socială care va cuprinde in mod obligatoriu actele care dovedesc respectivele modificari.

Informatiile privind criteriile de eligibilitate, actele necesare, plafoanele maxime de venit si cuantumul ajutorului, termene si proceduri impreuna cu lista bunurilor, a caror detinere conduce la neacordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei, se gasesc in documentele de mai jos sau pot fi solicitate de la adresa de e-mail incalzire2013cjn@gmail.com.

 


 
English Magyar Deutsch Français

Plati online Concurs Foto Ajutoare de incalzire Tineri cercetatori Ajutoare de stat si minimis Stare civila Voluntariat Live webcam
 
Bine aţi venit în Cluj-Napoca